ΓΕΝΙΚΕΣ

Κουτσούμπας: Ντροπή αυτό που είπε ο Τσίπρας για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ψάχνει ψηφαλάκια

«Αντιλαϊκή θα είναι και η επόμενη κυβέρνηση, ακόμη και η μούφα προοδευτική», δήλωσε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας το θέμα του Γιώργου Κατρούγκαλου και την απόσυρσή του από τα ψηφοδέλτια:

«Γενικά είναι πολύ περίεργο, πρώτη φορά συνέβη δύο ημέρες πριν τις εκλογές, κορυφαίο στέλεχος, υπουργός του στην κυβέρνηση μούφα, θα εκλεγόταν βουλευτής, μπορεί να εκλεγεί ακόμα. Αυτοί είναι… Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ τη μία να λέει το ένα, την άλλη το άλλο και να υποστηρίζει αύξηση στους επαγγελματίες που ετοιμάζονται να βάλουν λουκέτο».

Σε ερώτηση για το αν θα συμμετείχε σε κυβέρνηση συνασπισμού, είπε: «Εμείς θα πάμε σε κυβερνητικές θέσεις σε ένα άλλο σύστημα, χωρίς καπιταλιστικό σύστημα, σε μία άλλη κοινωνία». «Το ΚΚΕ δεν είναι αστικό κόμμα», πρόσθεσε. «Θα ψηφίσουμε οποιοδήποτε μέτρο που θα ανακουφίσει τον λαό, οποιαδήποτε θετική πρόταση», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, σε ερώτηση αν θα στηρίξει μέτρα που θα προτείνει η κυβέρνηση.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, είπε: «Ντροπή αυτό που είπε ο Τσίπρας για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Ψάχνει παντού ψηφαλάκια». Ενώ για το «παράθυρο» Τσίπρα για κυβέρνηση ειδικού σκοπού, δήλωσε: «Δεν υπάρχει κυβέρνηση ειδικού σκοπού, μόνο κυβέρνηση γενικού σκοπού.

The post Κουτσούμπας: Ντροπή αυτό που είπε ο Τσίπρας για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ψάχνει ψηφαλάκια first appeared on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS