ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδος ανδρών/γυναικών τον Μάιο

Τη διεξαγωγή των διοργανώσεων κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, εντός του Μαΐου (21-23/5), αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΕ.

Το κύπελλο Ελλάδας υδατοσφαίρισης ανδρών θα διεξαχθεί με τη μορφή Final 8 και τη συμμετοχή των οκτώ πρώτων ομάδων της κατάταξης της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και το αντίστοιχο κύπελλο Ελλάδας υδατοσφαίρισης γυναικών, τις ίδιες ημερομηνίες (21-23/5) με τη μορφή Final 4 και τη συμμετοχή των τεσσάρων πρώτων ομάδων της κατάταξης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος Α’ γυναικών. Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν στο ίδιο κολυμβητήριο, που θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση, με αυστηρή εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου για Covid – 19 το οποίο θα είναι σε ισχύ.

Η κλήρωση, τόσο για το Final 8 των ανδρών όσο και το Final 4 γυναικών θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στα γραφεία της ΚΟΕ, τη Μεγάλη Τετάρτη (28/4) στη 1 το μεσημέρι, με την επισήμανση πως σε ο,τι αφορά το κύπελλο των γυναικών, θα κληρωθούν οι θέσεις (1-4) δεδομένου ότι δεν θα έχει ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts