ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύριοι της ΕΙΟ παραιτηθείτε

Όταν έχεις καταφέρει να κερδίσεις Ολυμπιακό μετάλλιο παλεύοντας με τα κύματα σε θάλασσες και ωκεανούς, υπάρχει περίπτωση να πνιγείς από το… δίκιο σου; Καμία.

του Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me@ThanNikolaou

Υπάρχει αυτή τη στιγμή άνθρωπος του αθλητισμού που δεν έχει λυγίσει βλέποντας την Βασιλεία Καραχάλιου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα καταθέτοντας τη μαρτυρία της για το μαρτύριο που περνά από την ομοσπονδία της; Μια 21χρονη κοπέλα που έχει εγκαταλείψει την οικογένεια της για να κάνει πραγματικότητα το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων. Έχει στερηθεί πολλά, όχι όμως και την αξιοπρέπεια της και η αλήθεια είναι ότι κάποιοι προσπάθησαν πολύ για να της στερήσουν και αυτήν.
Όλα όσα αναφέρονται στο βίντεο «Άνεμοι αλήθειας» που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Έλληνες ιστιοπλόοι, μέλη τη Ολυμπιακής ομάδας είναι συγκλονιστικά και μαζί σοκαριστικά. Μια ομοσπονδία σαμποτάρει τους ίδιους τους αθλητές και τις αθλήτριες της…
Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, δυστυχώς, δεν είναι η μόνη που ακολουθεί τέτοιου είδους πρακτικές. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι ομοσπονδιών, παρερμηνεύουν όπως τους βολεύει τον Ολυμπιακό καταστατικό χάρτη, κάνουν σημαία τους μια επιστολή του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ που δεν έχουν δει ποτέ και επαναστατούν στο όνομα του Ολυμπιακού Ιδεώδους.
Το λιγότερο που οφείλει να κάνει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΙΟ, είναι να παραιτηθεί άμεσα, διαφορετικά να παρέμβει ο εισαγγελέας και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που είναι ο θεματοφύλακας. Όποιος σιωπά, συναινεί και η σιωπή είναι συνενοχή.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts