ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κ. Γεράρδος: Ρίχνει την Πλαίσιο στη «μάχη» της Black Friday με «δυνατές» προσφορές

Τι λέει στο newmoney για τα «όπλα» της εισηγμένης στη «μητέρα των μαχών» στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών

Με μεγάλες προσφορές που θα καλύπτουν όλες τις κατηγορίες του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της βάζει από σήμερα την Πλαίσιο στη μάχη της Black Friday ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Κώστας Γεράρδος.

Η έναρξη της καμπάνιας έχει προσδιοριστεί για τις 12.00 το μεσημέρι, όπως εξάλλου υποδείκνυε και το ρολόι αντίστροφης μέτρησης που τοποθετήθηκε χθες το βράδυ στην ιστοσελίδα της εισηγμένης στο ΧΑ εταιρείας.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη ζήτηση σε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει τον κόσμο να εργαστεί, να διαβάσει ή να εκπαιδευτεί ψηφιακά. Από laptop και tablet, desktop, web cameras, wifi extenders ως αναλώσιμα. Βέβαια όσο ο κόσμος κάθεται μέσα στο σπίτι του αρχίζουν και ανεβαίνουν τα συστήματα ήχου, οι τηλεοράσεις, τα παιχνίδια, τα βιβλία, και τώρα λόγω εποχής τα θερμαντικά και οι αφυγραντήρες. Σε όλα αυτά αλλά και στο σύνολο της γκάμας μας που πλέον φθάνουν στις λευκές συσκευές, θα έχουμε πολύ δυνατές προσφορές», λέει στο newmoney ο κ. Γεράρδος.

Όπως εξηγεί οι μεγάλες υποδομές τόσο στο ψηφιακό κομμάτι, όσο και στα Logistics, η οργάνωση και ο ιδιόκτητος στόλος των 90 φορτηγών, που κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά στο χάος του πρώτου lockdown προσδίδοντας τελικά μεγαλύτερη αξία στην εταιρεία, είναι αυτά που και τώρα μπορούν να κάνουν τη διαφορά μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της έγκαιρης παράδοσης.

Διαβάστε ακόμη

Black Friday: Η «μητέρα των μαχών» στην αγορά εν μέσω πανδημίας

O Τούρκος μαρινάρχης του CVC, ποιος ενεργοποιείται στα media και το χακάρισμα της κυρίας Αγγελικής

Γιάννης Βασιλάκος: Βάζει από σήμερα την Κωτσόβολος στη «μάχη» της Black Friday

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts