ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λεωφόρος Κύμης: Χωρίς διόδια η επέκτασή της – Δέσμευση Κώστα Καραμανλή

«Δεν θα μπουν διόδια στη Λεωφόρο Κύμης» δεσμεύτηκε ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου

Το έργο της επέκτασης της Λεωφόρου Κύμης τέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή -κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων- από τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο με τον υπουργό Υποδομών Κώστα Καραμανλή να δεσμεύεται ότι το έργο της επέκτασης θα υλοποιηθεί και δεν θα μπουν διόδια.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Β1 του Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργου Κουμουτσάκου, όσον αφορά στα σχέδια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την πορεία του έργου της επέκτασης της Λεωφόρου Κύμης, ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής τόνισε ότι το έργο θα γίνει καθώς έχει προγραμματιστεί η δημοπρασία του εντός του έτους.

Στη δευτερολογία του, ο Γιώργος Κουμουτσάκος έθεσε το θέμα των διοδίων για το έργο της επέκτασης της Λεωφόρου Κύμης και ζήτησε από τον Κώστα Καραμανλή να διευκρινίσει αν θα μπουν διόδια στο έργο αυτό καθώς είναι δημόσιου χαρακτήρα. Στην απάντησή του, ο Κώστας Καραμανλής δεσμεύτηκε ότι δεν θα μπουν διόδια στη Λεωφόρο Κύμης.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο protothema.gr

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts