ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λοράντος: «Πιο αποφασισμένοι από ποτέ»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης. Εγκλεισμένοι σε ξενοδοχείο ακολουθώντας την τακτική της «φούσκας» για την αποφυγή κρουσμάτων κορονοϊού, ο Τέο Λοράντος και οι παίκτριες του δηλώνουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Η Εθνική συνεχίζει τις προπονήσεις στο καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά και το ερχόμενο Σάββατο θα αναχωρήσει για την Τεργέστη. Αναφερόμενος στις δυσκολίες της προετοιμασίας αλλά και στην έλλειψη αγώνων, ο Λοράντος τόνισε: «Θεωρώ ότι στην παρούσα στιγμή δεν υπάρχουν δικαιολογίες, καθώς τα δεδομένα είναι ίδια για όλους και γι αυτό και δεν επικαλούμαι τίποτα τέτοιο. Το μόνο που τονίζω είναι ότι η ομάδα έχει ενσυναίσθηση της κατάστασης, δηλαδή, της κρισιμότητας του στόχου στο Προ-Ολυμπιακό τουρνουά και έχει αναπτύξει ιδιαίτερα τη δυναμική τη δύναμης του συνόλου. Τα κορίτσια θα παρουσιαστούν πιο αποφασισμένα από ποτέ».
Ο προπονητής της Εθνικής αναφέρθηκε και στο πλάνο που ακολούθησε η ομάδα. «Εν μέσω μιας πολύ δύσκολης κατάστασης που έχουν δημιουργήσει οι συνθήκες της πανδημίας -η οποία, βέβαια, είναι ίδια για όλες τις ομάδες που θα μετάσχουν στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά-, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μορφέση, καταστρώσαμε ένα πλάνο προετοιμασίας για να αντιμετωπίσουμε και τα θέματα υγείας, αλλά και τα αγωνιστικά θέματα. Νομίζω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά καθόλη η διάρκεια της προετοιμασίας εδώ, αλλά και στο κοινό καμπ με την Ισπανία στη Μάλαγα. Όλες οι εισηγήσεις μου έγιναν δεκτές και γι αυτό ευχαριστώ τον πρόεδρο Δημήτρη Διαθεσόπουλο και ολόκληρο το ΔΣ της ΚΟΕ. Ανάμεσα σε αυτές και ο εγκλεισμός μας στο ξενοδοχείο μια εβδομάδα πριν ταξιδέψει η ομάδα. Όλα αυτή η πορεία, λοιπόν, θεωρώ ότι τελειώνει με θετικό πρόσημο και πάμε για τον στόχο. Η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο αποφασιμένη από ποτέ».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts