ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μάχη με τις φλόγες στην Αλεξανδρούπολη – Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση των περιοχών Νίψα, Αετοχώρι και Πεύκα (tweet)

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την περιορίσουν υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι εντάσεως 6-7 μποφόρ. Λίγο μετά τις 3, εστάλη νέο μήνυμα 112 στος κατοίκους των οικισμών Νίψα, Αετοχώρι και Πεύκα για την εκκένωσή τους.

Παράλληλα, ο δήμος Αλεξανδρούπολης διαθέτει λεωφορεία που θα βρίσκονται στις πλατείες των οικισμών, για να παραλάβουν πολίτες που δεν έχουν δυνατότητα μετακίνησης.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω πυρκαγιάς στην Πυλαία Φερών

Διατέθηκαν, άμεσα, 21 Αστυνομικοί, με 12 οχήματα, με επικεφαλής τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Οι δυνάμεις ενισχύονται, ενώ στην περιοχή έχει μεταβεί και ο διευθυντής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η Αστυνομία διέκοψε -ακολουθώντας τις συστάσεις της Πυροσβεστικής, με την οποία βρίσκεται σε άμεση επαφή και συνεργασία- την κυκλοφορία στην Εγνατία Οδό, από τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ. μέχρι τον κόμβο Αρδανίου, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών – Αλεξανδρούπολης.

Επιπλέον,  έκλεισε η Εγνατία Οδός και στα δύο ρεύματα έως τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ Αλεξανδρούπολης λόγω των πυκνών καπνών από την μεγάλη φωτιά που συνεχίζει να καίει στην περιοχή μεταξύ των χωριών Πυλαίας και Μελίας.

Διαβάστε ακόμη

Τράπεζες: Τι θα γίνει με τα δίκτυα των ATM – Τα τρία σενάρια που εξετάζουν (πίνακας)

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Όλες οι πληρωμές έως τις 25/8/2023

Χρηματιστήριο: Επενδυτές και εταιρείες επιστρέφουν στη Λεωφόρο Αθηνών

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts