ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μαλαματίνα: Παράνομες κρίθηκαν οι απεργίες στις εγκαταστάσεις στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

Παράνομη κρίθηκε η προκήρυξη και η πραγματοποίηση των απεργιακών κινητοποιήσεων στις εγκαταστάσεις της Μαλαματίνας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, με τη σημερινή (10.8.2022) απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Με τη σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης κρίθηκε ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν συγκεκριμένοι συνδικαλιστές στην εταιρική εγκατάσταση της «ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε.» στο Καλοχώρι, έχουν προκηρυχθεί παρανόμως, ερήμην των μελών τους και χωρίς να έχουν ληφθεί νόμιμες αποφάσεις από τα καταστατικά όργανά τους.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει τις θέσεις της εταιρίας και εκθέτει τη συμπεριφορά ομάδας συνδικαλιστών οι οποίοι, με τη συνδρομή άσχετων τρίτων προσώπων, παρανόμως κρατούν αποκλεισμένη τη μονάδα εδώ και δύο εβδομάδες, απαγορεύοντας την είσοδο σε όσους εργαζόμενους δεν συντάσσονται με τις απόψεις τους και επιθυμούν να εργαστούν.

Η Διοίκηση της «ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Α.Ε.Β.Ε.» επιφυλάσσεται να διασφαλίσει με κάθε νόμιμο τρόπο, τόσο τα δικαιώματα των μετόχων της, όσο και το μακροπρόθεσμο συμφέρον της ιστορικής επιχείρησης και των εργαζομένων της.

Διαβάστε ακόμη

Wall Street: Αγωνία για το ύψος του πληθωρισμού – Το κρίσιμο στοιχείο για τους αναλυτές

Αυτές είναι οι αντικειμενικές αξίες στο project του Ελληνικού

Με πρόστιμο €100 το αναδρομικό πλαφόν 3% στις εμπορικές μισθώσεις ακίνητων!

ΠΗΓΗ NEWMONEY