ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Μανώλης Μαρκόπουλος: Το 2023 η Ρόδος θα επιτύχει τα μεγέθη του 2022, τουλάχιστον! | VIDEO

Θετικά μηνύματα και υψηλή ζήτηση για την Ρόδο διαπιστώνει στην  αγγλική αγορά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Μανώλης Μαρκόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στο πλαίσιο της WTM 2022 υπογραμμίζει ότι η εφετινή έκθεση παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

©ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου χαρακτηρίζει “στολίδι” το περίπτερο της Ρόδου και του ΠΡΟΤΟΥΡ στην WTM και ότι εκφράζει απολύτως το πνεύμα της εποχής με την βιωσιμότητα, ενώ για το 2023 προβλέπει ότι το νησί θα κινηθεί τουλάχιστον στα εφετινά επίπεδα, που ξεπεράστηκε κάθε προηγούμενο ιστορικό ρεκόρ.

Σχολιάζοντας την “αναγέννηση” του ΠΡΟΤΟΥΡ, την χαρακτηρίζει επιβεβλημένη, όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Μανώλη Μαρκόπουλου και στο κανάλι του ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στο youtube.

The post Μανώλης Μαρκόπουλος: Το 2023 η Ρόδος θα επιτύχει τα μεγέθη του 2022, τουλάχιστον! | VIDEO appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr