ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Μας έπιασε πείσμα»

Μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση η νεαρή δρομέας, Κυριακή Φιλτισάκου, εδραίωσε τη θέση της ως το next big thing στο ελληνικό βάδην.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Η 22χρονη δρομέας του βάδην με 1:32:2, στην πρώτη της κιόλας επίσημη εμφάνιση στα 20χλμ, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πως ετοιμάζεται για ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι αθλήτριες έχασαν όλες τους τις αποσκευές και η ίδια έτρεξε χωρίς να… βλέπει αφού δεν είχε μαζί της τους φακούς επαφής της αλλά ούτε γυαλιά. Η ίδια, μετά την επιτυχία της, μίλhσε στο Sportsfeed και εξήγησε πως τοκακό ταξίδι που είχαν τις πείσμωσε: «Είμαι παρά πολύ χαρούμενη, είχαμε ένα απαίσιο ταξίδι με πολλές αναποδιές και με αυτήν την ψυχολογία απορώ πως πήγε τόσο καλά. Χάσαμε όλοι η ομάδα τις βαλίτσες μας και δεν είχα τους φακούς μου μαζί, δεν έβλεπα… τίποτα. Ευτυχώς είχαμε τα αγωνιστικά μαζί μας. Η κούρσα πήγε πολύ καλά, όπως ήθελα, ξεκίνησα σχετικά χαλαρά και έπειτα, αφού είχα δυνάμεις, στο 12οχλμ έκανα αλλαγή. Τα 10αρια πήγαν 47′ και 45:23, που είναι πολύ μεγάλη διαφορά. Ευτυχώς όμως πήγε καλά, μας έπιασε πείσμα».
Αξιοσημείωτη είναι, φυσικά, και η προσπάθεια της συναθλήτρια της Φιλτισάκου, Χριστίνας Παπαδοπούλου, που έκανε πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ με 1:32.53 και βελτίωσε το ρεκόρ της κατά περίπου τέσσερα λεπτά. Η Παπαδοπούλου τόνισε στο Sportsfeed: «Πολύ καλή μέρα για εμάς η αλήθεια είναι! Ακόμη και μετά από τέτοια ταλαιπωρία. Xθeς είχαμε απελπιστεί γιατί ήμασταν τόσο κουρασμένες! Αλλά σήμερα ξυπνήσαμε με καθαρό μυαλό και εμπιστευτήκαμε την προετοιμασία που κάναμε και βγήκε κάτι περίπου αντιπροσωπευτικό».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts