ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Μείωση διάσπασης προσοχής με το redesign του Mozilla Firefox

Ένα από τα μεγάλα προβλήματα της σύγχρονης διασυνδεδεμένης πραγματικότητας είναι η διάσπαση της προσοχής μας. Ο επανασχεδιασμένος Mozilla Firefox φιλοδοξεί να βάλει ένα τέλος σε αυτό δίνοντας έμφαση σε… λίγα και καλά.

Πέρα από το γεγονός ότι ο ανανεωμένος Mozilla Firefox έχει πλέον νέο πρόσωπο και παρουσιάζει διαφορετικά τις καρτέλες, υπάρχει μέριμνα για μειωμένη διάσπαση προσοχής από τον χρήστη, μειώνοντας τον αριθμό των ειδοποιήσεων που εμφανίζονται στην οθόνη. Με την ίδια λογική έχει γίνει πιο εύκολο να θέτει ο χρήστης μία καρτέλα σε σίγαση, ή να την επαναφέρει.

Μείωση διάσπασης προσοχής με το redesign του Mozilla Firefox

Μείωση διάσπασης προσοχής με το redesign του Mozilla Firefox

Η συνολική εικόνα του νέου Mozilla Firefox είναι απλουστευμένη στα σημεία, όπως η εργαλειοθήκη, με εύκολη πρόσβαση και απόκρυψη των περιττών extra μενού, όταν αυτά δεν χρειάζονται. Υπάρχουν και επιπρόσθετες ρυθμίσεις για τη διατήρηση της ιδιωτικότητας, με την εμφάνιση του Total Cookie Protection που προσφέρει πλέον ο νέος browser, για να αποφεύγει να παρακολουθείται η δραστηριότητά του στο Internet για διαφημιστικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG