ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεγάλο ξενοδοχείο στο ΟΑΚΑ αναβαθμίζεται σε παγκόσμιο προπονητικό κέντρο

Παίρνει μπρος το μεγάλο έργο της κατασκευής ξενοδοχείου εντός του Ολυμπιακού συγκροτήματος στο Μαρούσι που θα τα καταστήσει παγκόσμιο προπονητικό κέντρο.

του Σούλη Μέζου
[email protected]feed.gr

Η μελέτη που έχει γίνει και ΄έχει εγκριθεί αφορά την ανέγερση ξενοδοχείου τεσσάρων ή πέντε αστέρων δυναμικότητας 100 έως 150 δωματίων σε αξιοποίηση υπολοίπων συντελεστή δόμησης του συγκροτήματος με εκτιμώμενο κόστος 6.000.000 – 10.000.000 ευρώ. Το έργο αυτό θα επιδιωχθεί να υλοποιηθεί ως έργο-ΣΔΙΤ. Η σύμπραξη του δημοσίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportsfeed θα είναι με τη Lamda Development και ο χώρος που θα κατασκευαστεί είναι πάνω από το ποδηλατοδρόμιο και απέναντι από το σταθμό Ειρήνη. Στην ουσία θα αξιοποιηθεί ένας χώρος που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ και εκμάθησης οδήγησης μηχανών από σχολές οδηγών. Οι θέσεις στάθμευσης στο ΟΑΚΑ δε θα μειωθούν από την κατάγηση του εν λόγω πάρκινγκ καθώς η διοίκηση έχει καταστήσει λειτουγικούς χ΄ωρους στάθμευσης που παρέμεναν κλειστοί χρόνια.
Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου, το ΟΑΚΑ αλλάζει κατηγορία και θα μπορεί να υποδεχθεί αθλητές και ομάδες οι οποίες θα πληρώνουν για να προετοιμάζονται στο ΟΑΚΑ. Επίσης θα αναβαθμιστεί μεγάλο κομμάτι του συγκροτήματος που αυτή τη στιγμή μοιάζει εγκατελειμμένο.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts