ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεταγραφές: Η ΓΓΑ περιμένει τον ΣΕΓΑΣ και ο ΣΕΓΑΣ τη ΓΓΑ

Στον αέρα παραμένουν οι μεταγραφές στο στίβο καθώς σύννομος κανονισμός δεν υπάρχει τη στιγμή που έχουν συμπληρωθεί ήδη πέντε μέρες από την έναρξη της θερινής περιόδου των μεταγραφών.

Πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα και σίγουρα θα απασχολήσει το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ. Θυμίζουμε ότι η ομοσπονδία του στίβου έχει στείλει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τον κανονισμό για έγκριση. Από τη ΓΓΑ επιστράφηκε στον ΣΕΓΑΣ με παρατηρήσεις (γραπτές) προκειμένου να γίνουν οι διορθώσεις και ο κανονισμός να «συμμορφωθεί» με τον αθλητικό νόμο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportsfeed, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ που εξέφρασαν απορίες λέγοντας τους ότι θα επικοινωνήσει με τη ΓΓΑ.
Το θέμα όμως είναι ότι η ΓΓΑ έχει ενημερώσει γραπτώς και σε οποιαδήποτε επικοινωνία δεν πρόκειται να ειπωθεί κάτι διαφορετικό από όσα εστάλησαν στον ΣΕΓΑΣ γραπτώς.
Θυμίζουμε ότι στην επιτροπή μεταγραφών του ΣΕΓΑΣ πρόεδρος είναι η Παρασκευή Παχατουρίδου και μεταξύ των μελών οι νομικοί Γιάννης Κάρμης και Σεραφείμ Πολυχρόνης.
Προκαλεί ερωτηματικά για ποιο λόγο ο ΣΕΓΑΣ έχει μείνει χωρίς κανονισμό μεταγραφών…

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts