ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με ανυπομονησία για τους… δεύτερους Ολυμπιακούς η Τζέλη

Ένα από τα νεότερα μέλη της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, η Φένια Τζέλη, ετοιμάζεται για το ταξίδι της στους… δεύτερους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Η νεαρή πρωταθλήτρια, που θα είναι και ένα από τα νεότερα μέλη της ελληνικής ομάδας αφού είναι μόλις 19 ετών (η νεότερη σε ατομικό αγώνισμα), ολοκλήρωσε στην Αθήνα τον τελευταίο κύκλο της προετοιμασίας της και επέστρεψε στα Τρίκαλα για να ετοιμαστεί λίγο πριν το μεγάλο ταξίδι για το Τόκιο. Η αθλήτρια του Νίκου Παϊταρίδη θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο τάε κβον ντο και θα εκπροσωπήσει τη χώρα της σε Ολυμπιακούς για… δεύτερη φορά. Η Τρικαλινή πρωταθλήτρια το 2018 είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων, καταφέρνοντας μάλιστα να ανέβει στο βάθρο των νικητών φέρνοντας στην Ελλάδα ένα χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -55 κιλών. Τώρα, στα 57 κιλά, η Τζέλη θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτελέσματα με την ίδια βέβαια να γνωρίζει πως έχει να αντιμετωπίσει μεγαθήρια του αθλήματος όμως το συναίσθημα που επικρατεί μέσα της είναι η ανυπομονησία: «Περιμένω η αλήθεια είναι να φύγω! Πέρα από την συμμετοχή μου στην Ολυμπιάδα νέων, αυτή είναι η επόμενη μεγάλη συμμετοχή μου» δήλωσε η Τζέλη στο Sportsfeed.
Η Τζέλη αναχωρεί στις 18 Ιουλίου και θα βρεθεί απευθείας στο Ολυμπιακό χωριό αφού το τουρνουά του τάε κβον ντο ξεκινά στις 25 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts