ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με νίκη ολοκλήρωσε τη σεζόν ο Φραντζεσκάκης

Μία ακόμη καλή εμφάνιση έκανε ο νεαρός σφυροβόλος Χρήστος Φραντζεσκάκης που αγωνίστηκε στο Bronze μίτινγκ του Continental tour (Κλάντνο, Τσεχία) και ήταν νικητής με 75.92μ.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη ξεκίνησε καλά τον αγώνα του με βολή στα 72.83μ, για να δείξει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ η επόμενη βολή του ήταν άκυρη. Στην τρίτη του προσπάθεια ο Φραντζεσκάκης έφτασε τη σφύρα στα 74.84μ και συνέχισε με 73.34μ, με τον ίδιο να μη φαίνεται καθόλου ευχαριστημένος από τη βολή του. Στην πέμπτη του βολή πλησίασε τα 76μ, με βολή στα 75.92μ όμως δεν του… βγήκε στην τελευταία του προσπάθεια και έτσι ολοκλήρωσε τον αγώνα του με 75.92μ και καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Αυτή η επίδοση αποτελεί την τρίτη καλύτερη βολή του για φέτος και την τέταρτη της καριέρας του συνολικά.
«Ένιωθα καλά και ήρθα εδώ με στόχο να κάνω ένα νέο ατομικό ρεκόρ ή ακόμη ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ Κ23 (77.08μ). Δεν ήρθε, δεν πειράζει. Χαίρομαι με τη σημερινή επίδοση γιατί είμαι σταθερός» δήλωσε ο Φραντζεσκάκης μετά τον αγώνα.

Αποτελέσματα σφυροβολίας ανδρών

Στον αντίστοιχο αγώνα των γυναικών η Γαλλίδα Αλεξάντρα Ταβερνιέ ξεχώρισε καθώς με βολή στα 75.23μ έκανε νέο ατομικό ρεκόρ (είχε 74.94μ) ενώ βελτίωσε και το δικό της εθνικό ρεκόρ Γαλλίας. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Ρόζα Ροντρίγκεζ από τη Βενεζουέλα με 69.58μ και τρίτη ήταν η Τσέχα Λένκα Βαλεσοβά με 65.25μ.  

Αποτελέσματα σφυροβολίας γυναικών

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts