ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με τον «Ίκαρο» θα πετάξουν στο Τόκιο τα κορίτσια της Εθνικής

Αύριο αρχίζει το προ-Ολυμπιακό τουρνουά της καλλιτεχνικής κολύμβησης στη Βαρκελόνη (10-13/06) με την Εθνική ομάδα να διεκδικεί Ολυμπιακή πρόκριση στο ομαδικό πρόγραμμα.

Στον προκριματικό του ομαδικού τεχνικού θα αγωνιστούν οι Κρυσταλένια Γιαλαμά, Δανάη Καριωρή, Πηνελόπη Καραμέσιου, Μαρία – Έλλη Αλζιγκούζη – Κομινέα, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Ελένη Φραγκάκη, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Γεωργία Βασιλοπούλου και Εβελίνα Παπάζογλου με αναπληρωματικές τις αθλήτριες Βιολέτα Ζουζούνη και Ελένη Δεληγιάννη. Η προσπάθεια της Εθνικής είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 ώρα Ελλάδας ενώ είναι βασισμένο στην ιστορία του Ίκαρου. Στόχος της Εθνικής είναι να λάβει ένα από τα τρία εναπομείναντα Ολυμπιακά εισιτήρια. Οι χώρες που θα αντιμετωπίσουν είναι η Ουγγαρία, η Κορέα, η Γαλλία, οι ΗΠΑ και η Ισπανία. Ο τελικός του ελεύθερου θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου στις 15:00.

Το Σάββατο (12/06) θα αγωνιστεί και στο ντουέτο το δίδυμο Ευαγγελία Πλατανιώτη-Ευαγγελία Παπάζογλου που διεκδικεί εξίσου ένα από τα επτά εισιτήρια. Οι αντίπαλες ομάδες τους είναι της Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Βραζιλίας, της Τουρκίας, της Αυστρίας, της Ολλανδίας, του Ισραήλ, της Σλοβακίας, της Γερμανίας, της Λευκορωσίας, της Σερβίας, της Ιταλίας, της Σουηδίας, της Πορτογαλίας, της Κορέας, της Ελβετίας, της Αργεντινής, της Τσεχίας, της Ουγγαρίας, της Κολομβίας, της Σιγκαπούρη, του Σαν Μαρίνο και του Λιχτενστάιν. Ο τελικός τους θα διεξαχθεί την τελευταία μέρα του τουρνουά (13/06) στις 15:00.

Στη Βαρκελώνη βρίσκονται επίσης, οι ομοσπονδιακές προπονήτριες Άνα Τάρρες – Κάμπα και Ναταλία Τσερνέτσκα, η φυσικοθεραπεύτρια Ναταλία Σκαρπέτη, ο γιατρός Δημήτρης Λαμπρινός, η διεθνής Κριτής Μαρία Μαρούγκα και το μέλος του Δ.Σ της ΚΟΕ, έφορος του αθλήματος και αρχηγός της αποστολής Δέσποινα Καράμπελα.

Πρόγραμμα

10/6: 15.00 – Ομαδικό (Τεχνικό)
11/6: 15.00 – Ομαδικό (Ελεύθερο), Τελικός
12/6: 10.00 – Ντουέτο (Ελεύθερο), 17.00 Ντουέτο (Τεχνικό)
13/6: 15.00 – Ντουέτο, Τελικός

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts