ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με υψηλούς στόχους τη νέα χρονιά η Φιλτισάκου

Μετά από μία πολύ καλή σεζόν, με ατυχίες μεν αλλά και το ντεμπούτο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η πρωταθλήτρια του βάδην Κυριακή Φιλτισάκου συνεχίζει για το 2022 με νέους στόχους.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου έκανε το καλοκαίρι το ντεμπούτο της στη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη και μάλιστα κατάφερε να κάνει μία αξιοπρεπή εμφάνιση, τερματίζοντας στην 29η θέση. Παράλληλα, η μετάβασή της στο 20άρι ήταν πολύ καλή αφού στον πρώτο της κιόλας αγώνα τερμάτισε στον πολύ καλό χρόνο (1:32:23). Επίσης, έκανε πολύ καλή εμφάνιση και στα 35χλμ που βρέθηκε κοντά στο όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στο Όρεγκον, καταγράφοντας επίδοση 2:55:10. Η ίδια φέτος, μιλώντας στο Sportsfeed, εξηγεί πως έχει βάλει στόχο αρκετούς αγώνες μέσα στη σεζόν: «Έχουμε αρκετούς αγώνες στόχους φέτος. Έχουμε παγκόσμιο κύπελλο βάδη , ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα και θέλω κάτι αντιπροσωπευτικό αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς και ακόμη καλύτερο. Ίσως να μην επικεντρωθώ κάπου συγκεκριμένα και ανάλογα με τον αγώνα και την εποχή θα κατεβαίνω είτε στα 20χλμ είτε στα 35χλμ».

Η 23χρονη πρωταθλήτρια ελπίζει να μπορέσουν να κάνουν καλή προετοιμασία μέσα στη σεζόν, όπως είχαν κάνει την περασμένη χρονιά.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts