ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με 16 ελληνικές συμμετοχές το μίτινγκ της Λεμεσού

Επιβεβαιώθηκαν όλες οι συμμετοχές των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στίβου για το διεθνές μίτινγκ στίβο της Λεμεσού όπως τις είχε καταγράψει το ρεπορτάζ του Sportsfeed, με τους διοργανωτές να δημοσιεύουν σήμερα τη λίστα συμμετοχών.

της Αγγελικής Μαγκανά 
[email protected]

Ο Μίλτος Τεντόγλου που θα πραγματοποιήσει τον πρώτο επίσημο αγώνα για το 2022, είναι το μεγάλο όνομα του μίτινγκ. Στο αγώνισμα του μήκους, υπάρχουν άλλες δύο ελληνικές συμμετοχές. Ο Νίκος Ξενικάκης (7.99μ ατομικό) και ο Αντώνης Στυλιανίδης (7.52μ φέτος).

Την ευκαιρία για την πρώτη δυνατή κούρσα της σεζόν θα έχει ο Κώστας Δουβαλίδης στα 110μ εμπόδια που θα βρεθεί και πάλι με τους Μίλαν Τραΐκοβιτς και Ορλάντο Ορτέγκα με τους οποίους έκανε κοινή προετοιμασία πριν από τρία χρόνια.
Τη βολή κοντά στα 60μ θα επιδιώξει στη δισκοβολία των γυναικών η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου που έχει φέτος 58.45μ

Στο επί κοντώ των γυναικών ξεχωρίζει η συμμετοχή της Ελένης Πόλακ (4.40μ φετινό). Μαζί ης και η Μυρτώ Κασσωτάκη (3.80μ φετινό) ενώ δε θα αγωνιστεί η Νικολέτα Κυριακοπούλου.
Με φετινό 2.21μ θα ταξιδέψει στην Κύπρο ο Αντώνης Μέρλος για να αγωνιστεί στο ύψος των ανδρών όπου ξεχωρίζει η συμμετοχή του Γερμανού Ματέους Ζιμπίλκο (2.20μ φέτος).
Η Σπυριδούλα Καρύδη (6.25μ), η Βασιλική Χαϊτίδου (6.15μ) και η Μαρία Στεφανοπούλου (5.73μ) θα συμμετάσχουν στο μήκος των γυναικών
Το ατομικό του ρεκόρ θα κυνηγήσει ο Χρήστος Κοτίτσας που στοχεύει σε επίδοση κάτω από ο 1:48. Στο 800αρι θα τρέξουν και ο Μπάμπης Λαγός (1:50.55 ατομικό) με τον Χαρίδημο Ξενιδάκη (1:52.43 ατομικό).

Τόσο στα 100μ όσο και στα 200μ θα αγωνιστεί η Άρτεμις Αναστασίου που φέτος είναι σε ανοδική πορεία.
Η Αναΐς Καραγιάννη θα επιχειρήσει να βελτιώσει το 13.31 που έχει ατομικό στα 100μ εμπόδια.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts