ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΜΟΝΑΧΟ 2022: Ερωτηματικά για το σημερινό(!) αγώνα προεπιλογής της 4Χ100μ ανδρών

Μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα αλλά και το μίτινγκ των Τοφαλείων που ήταν επίσημα αγώνας προεπιλογής για τις σκυταλοδρομίες του ευρωπαϊκού, σήμερα θα διεξαχθεί και άλλος (ανεπίσημος) αγώνας για την τελική απόφαση που αφορά την 4Χ100μ.

Από ότι φαίνεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα που είναι το βασικό κριτήριο επιλογής για τη στελέχωση των σκυταλοδρομίων δεν είναι αρκετό για τους υπεύθυνους υψηλού αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ και κυρίως τον Εθνικό προπονητή Χρήστο Μελέτογλου αλλά και την Ιωάννα Σιώμου που είναι συντονίστρια ταχυτήτων. Ούτε και τα Τοφάλεια για τα οποία υπήρξε ενημέρωση ότι είναι η… τελευταία ευκαιρία για να βγουν οι ομάδες των 4Χ100μ.
Eκτάκτως σήμερα στις 19:30 στον Άγιο Κοσμά θα διεξαχθεί αγώνας πρόκρισης για να οριστεί η τελική σύνθεση της ομάδας 4Χ100μ.
Στο Sportsfeed έχουν φτάσει καταγγελίες για μεροληψία. Το Sportsfeed δεν υιοθετεί αυτές τις καταγγελίες ούτε θα κατονομάσει τους καταγγελόμενους. Οφείλουμε όμως να καταγράψουμε το γεγονός πως λίγες μόνο μέρες πριν από την αναχώρηση για το Μόναχο, γίνεται αγώνας πρόκρισης…

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts