ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΜΟΝΑΧΟ 2022: Υπομονή μέχρι 8 Αυγούστου για ενδεχόμενες προσκλήσεις

Μέχρι τις 8 Αυγούστου οπότε και θα ανακοινωθούν οι οριστικές λίστες συμμετοχής για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, θα πρέπει να κάνουν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που είναι πολύ κοντά στην πρόκριση.

του Γιώργου Κατσαρού
[email protected]

Κάθε μέρα που περνάει, αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν τα πράγματα σχετικά με τις συμμετοχές στο ευρωπαϊκό στίβου. Οι ομοσπονδίες αρχίζουν και ενημερώνουν τους διοργανωτές για τη διαθεσιμότητα των αθλητών και αθλητριών που έχουν εξασφαλισμένη πρόκριση. Υπάρχουν τραυματίες αλλά και αθλητές και αθλήτριες που έβγαλαν εκτός προγράμματος το ευρωπαϊκό.
Από την ευρωπαϊκή φεύγουν προσκλήσεις και το ελληνικό ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε τρεις αθλητές και δυο αθλήτριες. Στον Γιάννη Νυφαντόπουλο πού είναι τρεις θέση από την πρόκριση στα 100μ, ένα αγώνισμα που θα έχει αρκετές απουσίες, τον Ιβάν Μεγκλέμπεη στη σφυροβολία που είναι για δύο θέσεις εκτός και το Δημήτρη Τσίτσο είναι ο τρίτος επιλαχόντας στον ακοντισμό. Στις γυναίκες, η Ελευθερία Χριστογεώργου είναι τρίτη επιλαχούσα στο ύψος και η Βασιλική Χαϊτίδου περιμένει την άρνηση μιας αθλήτριας για να λάβει πρόσκληση.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts