ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μποτσκαρίωβ: «Νιώθω χαρά και υπερηφάνεια»

Ο άνθρωπος πίσω από την ομάδα των διακρίσεων και των ρεκόρ μας μίλησε για το μεγάλο παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων που έκανε η Ελίνα Τζένγκο στον ακοντισμό στα Ιωάννινα.

Ιωάννινα
Παναγιώτης Βότσης– [email protected]
φωτογραφίες
Γιάννης Εμμανουηλίδης – Sportsimages.gr

Με την πρώτη της βολή στα 63.96μ η 19χρονη Ελίνα Τζένγκο έδειξε για ακόμα μία φορά την αξία της. Η επίδοσή της αποτελεί νέο παγκόσμιο ρεκόρ νεανίδων όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Πέρα από αυτή το μεγάλο επίτευγμα ήταν 4 εκατοστά μακριά από το Ολυμπιακό όριο, το οποίο όμως έτσι κι αλλιώς δε θα μετρούσε σε αυτή την περίοδο.

Μετά την βολή της ο προπονητής της, Γιώργος Μποτσκαρίωβ, δήλωσε στο Sportsfeed τα εξής: «Είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε μόνο μία βολή για να είμαστε έτοιμοι για την Πάτρα. Περιμέναμε, πάντα με τη δύναμη του Θεού μία μεγάλη επίδοση και βγήκε. Τώρα θα το προφυλάξουμε για το πανελλήνιο γυναικών». Για το αν συγκινήθηκε μετά την ανακοίνωση της επίδοσης στα μεγάφωνα τόνισε: «Με έχουν συγκινήσει τόσες πολλές φορές οι αθλητές μου τα τελευταία χρόνια… Νιώθω χαρά και υπερηφάνεια και τα νιώθω όλα σα να είναι δικά μου παιδιά. Μπορεί να φαίνομαι ψύχραιμος και ήρεμος αλλά μέσα μου είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος», και πρόσθεσε: «Αργότερα θα της δείξω ένα βίντεο που μου είχε αφιερώσει πέρυσι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 του Μπόρας, στο οποίο ήταν τραυματισμένη. Αναφέρει μέσα ότι θα κερδίσει και θα κάνει παγκόσμιο ρεκόρ και τελικά αυτό έγινε ένα χρόνο μετά».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts