ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗΣ Α.Ε.: Από την μελέτη του χώρου σας ως την τελική υλοποίηση, δίπλα σας!

Η επιχείρηση του Δημήτρη Μπουντουράκη ιδρύθηκε το 1975, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή επαγγελματικών ψυγείων, ανοξείδωτων κατασκευών και την εμπορία συσκευών μαζικής εστίασης.

Η επιτυχημένη πορεία της κι η αυξανόμενη απαίτηση της αγοράς για ποιοτικά προϊόντα, την ώθησε στην επέκταση των δραστηριοτήτων της μέσω της ανέγερσης υπερσύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων έκτασης 4.000 m2.

Mε την απόκτηση μηχανημάτων προηγμένης τεχνολογίας CNC και την οργάνωση της παραγωγικής διαδικασίας σε κάθε στάδιο σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 9001, οδηγήθηκε στην περαιτέρω ανάπτυξη, παράγοντας μαζικά μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών. Η τεχνογνωσία, η μακρόχρονη εμπειρία κι η παρακολούθηση των διεθνών εξελίξεων συνέβαλλε στην προσθήκη νέων σειρών όπως ψυκτικοί θάλαμοι, συστήματα ψύξης με οικολογικά χαρακτηριστικά, self-services, drop-in και βιτρίνες. Μετά από 47 χρόνια ανοδικής πορείας σε μια ανταγωνιστική αγορά, παραμένει μια ισχυρή, οικογενειακά διοικούμενη εταιρία, με πρωταρχικούς στόχους την υψηλή ποιότητα, την ικανοποίηση του πελάτη και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, κατορθώνοντας να ανταποκρίνεται επάξια στις σύγχρονες απαιτήσεις.

The post ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΑΚΗΣ Α.Ε.: Από την μελέτη του χώρου σας ως την τελική υλοποίηση, δίπλα σας! appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts