ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μόναχο – IAA 2021: Τα σημαντικότερα μοντέλα με μια ματιά

Μετά από δύο χρόνια απουσίας η πρώτη Διεθνής Έκθεση διεξάγεται στο Μόναχο μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου

Αυτή την ώρα χιλιάδες φίλοι του αυτοκινήτου συρρέουν στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου IAA (Internationale Automobil-Ausstellung ή IAA – International Automobile Exhibition), η οποία από φέτος έχει μετακομίσει από την Φρανκφούρτη στο Μόναχο.

Φέτος είναι πολύ σημαντική η διεξαγωγή της έκθεσης αφού στην περίοδο της πανδημίας και μετά από δύο χρόνια είναι η πρώτη με φυσική παρουσία, αποτελώντας σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και του εμπορίου.

Με σύνθημα «What will move us next» φέρνει στο προσκήνιο όλες τις νέες τεχνολογίες για την κίνηση στην πόλη και έξω από αυτήν.

Για διασκέδαση, ή την καθημερινή μετακίνηση.

Έτσι, η έκθεση στο Μόναχο δεν περιορίζεται μόνο γύρω από τα αυτοκίνητα, αλλά εκτείνεται σε διάφορα προϊόντα που σχετίζονται με την ηλεκτροκίνηση και τις μελλοντικές τεχνολογίες.

Ορισμένα περίπτερα έχουν εγκατασταθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης και συνδέονται με τα κεντρικά τις έκθεσης μέσω ενός νοητού διαδρόμου συνολικού μήκους περίπου 12 χιλιομέτρων που ονομάζεται Blue Lane.

Φυσικά έχουν ληφθεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα περί πρόληψης και προστασίας Covid-19, τον χώρο επιβλέπουν περίπου 4.500 αστυνομικοί, ενώ τα εισιτήρια για το κοινό ξεκινούν από τα 10 ευρώ – για τα open space σημεία.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Δείτε όλα τα νέα μοντέλα στο newsauto

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts