ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: Τραμπ και Μελάνια παρέστησαν στην κηδεία της Ιβάνα

Η Ιβάνα Τραμπ, επιχειρηματίας και τηλεοπτική περσόνα, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και ο θάνατός της αποδόθηκε σε ατύχημα.

Επεσε από τις σκάλες

Σύμφωνα με τις αρχές, φαίνεται πως έπεσε από τις σκάλες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Διαβάστε ακόμα – Ιβάνα Τραμπ: Η πρώτη γυναίκα του Ντόναλντ Τραμπ, ο γάμος τους και η «πέτρα του σκανδάλου»

Παρόντες στην κηδεία ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια, καθώς και τα τρία παιδιά της εκλιπούσης με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ: η Ιβάνκα, ο Ντόναλντ Τζούνιορ και ο Ερικ.

Στους επικήδειους, ο Ερικ Τραμπ είπε μεταξύ άλλων ότι η μητέρα του ήταν «η ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου» και «μια δύναμη της φύσης», ενώ η Ιβάνκα Τραμπ τη χαρακτήρισε «πρωτοπόρο», όπως μεταδίδει η New York Post.

Τέσσερις γάμοι

Η Ιβάνα παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977 και το ζευγάρι χώρισε το 1992. Ο γάμος τους κλονίστηκε από τη σχέση του Τραμπ με την Μάρλα Μέιπλς, η οποία απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα των σκανδαλοθηρικών εφημερίδων και περιοδικών στα τέλη της δεκαετίας του 1980.

Η Ιβάνα Τραμπ συνέχισε την επαγγελματική σταδιοδρομία της, δημιουργώντας τις δικές της κολεξιόν ρούχων και προϊόντων ομορφιάς, ενώ έγραψε βιβλία. Εκανε τέσσερις γάμους, έναν πριν από εκείνον με τον Ντόναλντ Τραμπ και άλλους δύο μετά.

Πηγή: ΑΠΕ

ΠΗΓΗ in.gr

Related Posts