ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Νέο κατάστημα CANDIA στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ένα νέο κατάστημα CANDIA άνοιξε τις πόρτες του, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως 92, με την έμπειρη ομάδα του να περιμένει να ξεναγήσει τους επισκέπτες του, σε ένα μεσογειακό και φιλόξενο σκηνικό.

Είναι το δεύτερο κατάστημα της εταιρίας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε ένα χώρο 180τ.μ.. Το design και η διακόσμηση προσαρμόστηκαν έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν τη φιλοσοφία του διπλά βραβευμένου, concept store, σε αρμονία με τη μεσογειακή αρχιτεκτονική.

Οι επισκέπτες με την καθοδήγηση των sleep experts της CANDIA μπορούν να ξαπλώσουν στο στρώμα των ονείρων τους, σε ατμοσφαιρικούς και ζεστούς χώρους, με ιδιαίτερα “Bedroom furniture”, ζώντας μια ξεχωριστή εμπειρία.

Επιπλέον, στο κατάστημα μπορεί κανείς να βρει μια ολοκληρωμένη γκάμα αξεσουάρ ύπνου (όπως: ανωστρώματα, μαξιλάρια, λευκά είδη), αλλά και προϊόντα από τη νέα συλλογή Mediterranean Accessories, που θα αγαπήσει με την πρώτη ματιά.

Η εταιρία CANDIA συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων της, και την “κατάκτηση” ενός σημαντικού μεριδίου της ελληνικής αγοράς, προσφέροντας ποιοτικά, καινοτόμα και διαφοροποιημένα προϊόντα.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts