ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Νέο στέλεχος στον όμιλο TUI | Η TUI Musement ενισχύει τον προσανατολισμό της στο B2B

Σε αλλαγές στην ηγετική ομάδα της TUI Musement προχώρησε ο όμιλος TUI, επιχειρώντας την περαιτέρω ανάπτυξη του τμήματος Tours & Activities.

Ο Nishank Gopalkrishnan, πρώην επικεφαλής της TUI Musement, αναλαμβάνει επικεφαλής εμπορικού τμήματος, υπεύθυνος για όλες τις στρατηγικές συνεργασίες B2B για τη διανομή και την παγκόσμια προμήθεια προϊόντων.

Ο Claudio Bellinzona, ένας από τους συνιδρυτές της Musement και προηγουμένως επικεφαλής του τμήματος προμηθειών, αποχωρεί από την TUI, αλλά θα συνεχίσει να υποστηρίζει την εταιρία ως εξωτερικός σύμβουλος.

Το Β2Β είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της TUI Musement, ο οποίος παράγει περίπου το 50% των εσόδων της επιχείρησης μέσω συνεργασιών διανομής με μερικούς από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στον κόσμο.

Ο Nishank Gopalkrishnan θα ηγηθεί μιας νέας εμπορικής ομάδας, η οποία θα ενοποιήσει όλους όσοι είναι υπεύθυνοι για τις σχέσεις με τους συνεργάτες διανομής, όπως οι OTAs, οι αεροπορικές εταιρίες και τα ξενοδοχεία, καθώς και εκείνους που διαχειρίζονται την προμήθεια προϊόντων μέσω της συνεργασίας με τους φορείς εκμετάλλευσης αξιοθέατων και δραστηριοτήτων σε όλο τον κόσμο.

Η εμπορική ομάδα θα προωθήσει την αποτελεσματική ανάπτυξη χαρτοφυλακίου σχετικών δικών της εμπειριών και εμπειριών τρίτων, υποστηρίζοντας τις σχέσεις με τους συνεργάτες σε όλο το φάσμα της προσφοράς και της διανομής και προωθώντας τη μεγαλύτερη ευθυγράμμιση μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών B2B.

Οι μεγαλύτερες εσωτερικές συνέργειες θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη ομαλότερων διαδικασιών για την ταχύτερη επίτευξη αποτελεσμάτων, τη δημιουργία μεγαλύτερης αξίας και την παροχή συνολικά καλύτερης εμπειρίας για τους συνεργάτες και τους πελάτες.

Η TUI Musement παρέχει στους συνεργάτες B2B περισσότερες από 88.000 εμπειρίες, περισσότερα από 1.000 πολυήμερα δρομολόγια εκδρομών και πάνω από 125.000 διαδρομές μεταφοράς σε 100 και υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου και υπηρεσίες στον τόπο προορισμού.

Οι εμπορικές δραστηριότητες για την Intercruises Shoreside & Port Services, το εμπορικό σήμα B2B της ΤUI Musement που ειδικεύεται στην επίγεια εξυπηρέτηση κρουαζιέρας και τις λιμενικές εργασίες, θα συνεχίσουν να διευθύνονται από τη Virginia Quintairos, διευθύντρια επιχειρηματικής ανάπτυξης, και την Olga Piqueras, διευθύνουσα σύμβουλο λιμενικών εργασιών.

Οι δηλώσεις

Ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Musement, Peter Ulwahn, δήλωσε: “Από τότε που εντάχθηκε στην ΤUI το 2018, ο Claudio είχε ισχυρό αντίκτυπο στη στρατηγική και την κουλτούρα μας ως βασικό μέλος της ηγετικής μας ομάδας και χαίρομαι που θα συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί μας ως εξωτερικός σύμβουλος για να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησης. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος για τις μελλοντικές επιχειρηματικές του προσπάθειες”.

“Έχουμε ανακάμψει από την πανδημία, αναπτυσσόμαστε με ταχείς ρυθμούς, η ενσωμάτωση της Musement έχει ολοκληρωθεί και η TUI έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος παίκτης στον κλάδο των περιηγήσεων και των δραστηριοτήτων -τώρα είναι η ώρα να πάμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο και το Β2Β αποτελεί στρατηγικό τομέα ενδιαφέροντος. Με την ενοποίηση των εμπειρογνωμόνων μας σε θέματα συνεργασιών σε μια ενιαία εμπορική ομάδα B2B, θα είμαστε πιο εστιασμένοι, ευέλικτοι και αποτελεσματικοί, παρέχοντας καλύτερα προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες σε ολόκληρο το οικοσύστημα των συνεργατών μας”, πρόσθεσε ο κ. Ulwahn.

Από την πλευρά του ο κ. Gopalkrishnan πρόσθεσε: “Όταν ενώνεις τη διανομή και την προμήθεια, επιτρέπεις μεγαλύτερη κατανόηση και φέρνεις τους συνεργάτες πιο κοντά, γεγονός που τελικά οδηγεί πάντα σε καλύτερα αποτελέσματα. Οι συνεργάτες μας, τόσο οι διανομείς όσο και οι προμηθευτές, έχουν συναρπαστικές φιλοδοξίες ανάπτυξης και εμείς αποτελούμε βασικό παράγοντα για την επίτευξη αυτών των στόχων. Η TUI Musement είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας απλός αθροιστής πραγμάτων -συνεργαζόμαστε με τους εταίρους για να αναπτύξουμε προσεκτικά και να διανείμουμε αποτελεσματικά σπουδαίες ταξιδιωτικές εμπειρίες”.

 

The post Νέο στέλεχος στον όμιλο TUI | Η TUI Musement ενισχύει τον προσανατολισμό της στο B2B appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts