ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο iMac Pro έρχεται μέσα στο 2022

Το iMac επόμενης γενιάς που βρίσκεται υπό κατασκευή θα μπορούσε να ονομαστεί imac Pro σύμφωνα με το Dylandkt. Η συσκευή θα διαθέτει τα ίδια τσιπ M1 Pro και M1 Max, που παρουσίασε η Apple με τα μοντέλα MacBook Pro και θα μπορούσε ενδεχομένως να υπάρχει μια “πρόσθετη διαμόρφωση.”

Λέγεται ότι η Apple χρησιμοποιεί την ονομασία Pro, για να διαφοροποιήσει το επερχόμενο iMac από το iMac 24 ιντσών που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Σύμφωνα με τον Dylandkt, επειδή χρησιμοποιεί τα τσιπ M11 Pro και Max, η Apple την θεωρεί μία συσκευή “Pro” και την αποκαλεί iMac Pro.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι το iMac θα διαθέτει οθόνη mini-LED 27 ιντσών με τεχνολογία ProMotion, αν και προηγούμενες φήμες έλεγαν πως η επόμενη γενιά iMac θα έχει μεγαλύτερη οθόνη. Σε αντίθεση με το iMac 24 ιντσών, το “iMac Pro” θα διαθέτει σκούρα και λεπτότερα πλαίσια.

Όσον αφορά το σχέδιο, θα μπορούσε να μοιάζει με το iMac 24 ιντσών και το Pro Display XDR. Η Apple έχει δοκιμάσει το face ID για τη συγκεκριμένη συσκευή, αλλά δεν είναι ένα επιβεβαιωμένο χαρακτηριστικό της.

Το βασικό μοντέλο iMac θα διαθέτει μνήμη 16GB και αποθηκευτικό χώρο 512 GB. Όλα τα μοντέλα θα είναι εξοπλισμένα με θύρα HDMI, υποδοχή κάρτας SD και πολλές θύρες USB-C/Thunderbolt, παρόμοια με το MacBook Pro. Λέγεται επίσης ότι περιλαμβάνεται μια θύρα Ethernet στο τροφοδοτικό.

Ο Dylandkt λέει ότι το iMac θα έρθει θα έχει αρχική τιμή από ή πάνω από 2.000$ και θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2022. Το επερχόμενο iMac Pro θα αντικαταστήσει τα τρέχοντα μοντέλα iMac 27 ιντσών, που βασίζονται στην Intel.

Δεν έχουμε ακούσει πολλά για το μεγαλύτερο iΜac της Apple, αλλά ο Marc Gurman του Bloomberg επιβεβαίωσε πως η δημιουργία είναι στα σκαριά. Η Apple φαίνεται να διέκοψε τις εργασίες για το μεγαλύτερο iΜac για να εργαστεί στο μοντέλο 24 ιντσών, αλλά τώρα που το iMac 24 ιντσών είναι εκτός, η ανάπτυξη μπορεί να συνεχιστεί.

Ο αναλυτής οθόνης Ross Young είπε επίσης ότι η Apple εργάζεται σε ένα νέο iMac 27 ιντσών, με οθόνη mini-LED και τεχνολογία οθόνης ProMotion.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts