ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νεκρή η Τίροπ, βρέθηκε στο σπίτι της μαχαιρωμένη

Λίγες μέρες πριν συμπληρώσει τα 26 της χρόνια, η Άγκνες Τίροπ βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Ίτεν και το σώμα της γεμάτο μαχαιριές.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Η Τίροπ η οποία ήταν παγκόσμια πρωταθλήτρια στον ανώμαλο δρόμο το 2015 και κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στα 10.000μ τόσο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2017 στο Λονδίνο όσο και το 2019 στη Ντόχα, εκπροσώπησε την Κένυα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο αγώνισμα των 5.000μ εντοπίστηκε σήμερα στο σπίτι της νεκρή έχοντας αρκετές μαχαιριές στην κοιλιακή της χώρα. Οι υποψίες της αστυνομίας επικεντρώνονται στον πρώην σύντροφο της.
H Tίροπ έγραψε ιστορία σε ηλικία 20 ετών, το 2015 όταν κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο ανωμάλου δρόμου καθώς ήταν η 2η νεότερη αθλήτρια μετά τη Ζόλα Μπαντ.
Από νωρίς ξεχώρισε σαν αθλήτρια, κερδίζοντας στα 17 της το χάλκινο μετάλλιο στα 5.000μ του παγκόσμιου πρωτάθληματος των νεανίδων. Την επόμενη χρονιά ήταν 2η στο παγκόσμιο ανωμάλου των νεανίδων στο Μπίντγκοτς και το 2014, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και πάλι των νεανίδων, ήταν τρίτη στα 5.000μ.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts