ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νοκ άουτ τα ΕΛΤΑ Courier, σταματάνε και πάλι να δέχονται αποστολές

ΕΛΤΑ Courier

Μεγάλο πρόβλημα φαίνεται ότι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν με τις παραδόσεις τα ΕΛΤΑ Courier και από σήμερα προχωρούν και πάλι σε παύση των παραλαβών όλων των δεμάτων που είναι προς παράδοση για τους Νομούς Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας αλλά και για όλα τα νησιά!

Οι πληροφορίες προέρχονται από μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα που επικοινώνησαν μαζί μας σήμερα και φαίνεται να είναι ακριβείς. Τα ΕΛΤΑ Courier δεν έχουν εκδόσει μέχρι και αυτή την ώρα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Είναι η δεύτερη φορά που η συγκεκριμένη εταιρεία προχωράει σε διακοπή παραλαβών, την πρώτη φορά είχε ανακοινώσει παύση για όλη την Ελλάδα μεταξύ 28.12.20 και 08.01.21. Φαίνεται ότι η κατάσταση με τα συσσωρευμένα δέματα να μην έχει εξομαλυνθεί και σήμερα σταματάνε εκ νέου για συγκεκριμένους όμως Νομούς της χώρας.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

ΠΗΓΗ TECHBLOG

Related Posts