ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ντούσκος: «Έχω δουλέψει χρόνια για αυτόν τον αγώνα»

Σε πέντε μέρες από σήμερα ο Στέφανος Ντούσκος θα βρίσκεται στο κωπηλατοδρόμιο του Βαρέζε με στόχο την κατάκτηση του ενός εισιτηρίου που θα τον στείλει απευθείας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

της Σωτηρίας Στασινού
[email protected]

Στις αρχές Οκτωβρίου ο κωπηλάτης είχε αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Πόζναν της Πολωνίας και ολοκλήρωσε στην πέμπτη θέση του τελικού στο μονό σκιφ με χρόνο 6:55.90. Τις προηγούμενες μέρες συμμετείχε στους δοκιμαστικούς αγώνες της ΕΚΟΦΝΣ στους οποίους ξεχώρισε και έγινε μέλος της αποστολής που θα βρεθεί στην Ιταλία για την ευρωπαϊκή προ-Ολυμπιακή ρεγκάτα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 5-7 Απριλίου στην ιταλική πόλη Βαρέζε και θα δώσουν συνολικά 10 Ολυμπιακά εισιτήρια εκ των οποίων η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει μόνο το ένα. Αυτή την ευκαιρία θα προσπαθήσει να αδράξει ο Ντούσκος ο οποίος δήλωσε στο Sportsfeed ότι είναι έτοιμος για την κούρσα του: «Στην προετοιμασία έχουν πάει όλα καλά. Είμαι έτοιμος! Έχω δουλέψει τα τελευταία χρόνια για αυτόν τον αγώνα». Στις 2 Απριλίου θα αναχωρήσει για Ιταλία και θα ανταγωνιστεί αθλητές που προέρχονται από 26 χώρες.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts