ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ – Παρατημένοι σε χωράφια οι αθλητές του στίβου (video)

Τα μετάλλια ήρθαν στην Ελλάδα, τα συγχαρητήρια και οι φωτογραφίες με τους αθλητές και τις αθλήτριες δημοσιεύθηκαν και επιστροφή στη… ρουτίνα. Προπόνηση στα χωράφια με κίνδυνο της σωματικής ακεραιότητας νέων παιδιών, με τον Γιάννη Χρίστογλου να παλεύει αγόγγυστα για να φέρει στον αθλητισμό τη νεολαία και να αναδείξει παγκόσμιους πρωταθλητές. Τίποτα δεν αλλάζει στις Μάνδρες.

Παρουσία της κάμερας του Gnomi Web TV, ο υπεύθυνος παιδείας της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κιλκίς, Γιάννης Λιναρδάκης, για πολλοστή φορά (όχι ο ίδιος) κατέγραψε τα προβλήματα που υπάρχουν στις Μάνδρες του Κιλκίς. Προβλήματα που είναι γνωστά χρόνια τώρα και κανείς δεν έχει κάνει τίποτα. Προβλήματα που έγιναν γνωστά στο πανελλήνιο μετά την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στη σφυροβολία των εφήβων από τον Γιώργο Κορακίδη. Προβλήματα που τα γνωρίζουν όλοι στην περιοχή, αλλά και την οικογένεια του στίβου.
Όσα θλιβερά καταγράφονται από την κάμερα του Gnomi Web TV χρεώνονται στους αρμόδιους υπουργούς (Μακεδονίας – Θράκης και αθλητισμού), στον περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας αλλά και σε όλους τους Κιλκισιώτες βουλευτές. Κανένας τους δεν έχει πράξει το παραμικρό για να βελτιωθεί η κατάσταση. Στα συγχαρητήρια όμως ήταν πρώτοι.

Αξίζει να δείτε όλο το βίντεο όχι μόνο για να θυμώσετε που οι θεσμοί κωφεύουν στα προβλήματα αλλά και για να θαυμάσετε τον Γιάννη Χρίστογλου. Έναν ακούραστο εργάτη του στίβου που λέει πολλές αλήθειες. Ακόμα και για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων που έγινε φέτος στις Σέρρες όπου το αγώνισμα της σφυροβολίας διεξήχθει με μία σφύρα που έφερε από το… χωράφι ο Χρίστογλου. Από αυτές που δεν έχει…

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts