ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησε με… έν(σ)ταση η ΓΣ της ΕΟΠΕ

Με το… καλημέρα στη γενική συνέλευση της ΕΟΠΕ προέκυψε και το πρώτο νομικό θέμα που αφορούσε τον πρόεδρο της ΓΣ όπου μοναδικός υποψήφιος ήταν ο Θέμης Καλπακτσόγλου.

του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]

Ο Γιώργος Διονάς, υποψήφιος με την παράταξη του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη έθεσε θέμα νομιμότητας της υποψηφιότητας του παλαίμαχου διεθνή διαιτητή καθώς δεν ήταν ο εκπρόσωπος του σωματείου του (Διόνυσος) στη γενική συνέλευση. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΓΣ πρέπει να είναι κάποιος εκπρόσωπος σωματείου ο οποίος ψηφίζει σ’ αυτήν, αλλιώς τίθεται θέμα νομιμότητας των αποφάσεων της συνελεύσεως.

Ο Γιώργος Καραμπέτσος ξεκαθάρισε ότι προκειμένου να μην καθυστερήσουν οι διαδικασίες, αναλαμβάνει ο ίδιος την ευθύνη για την υποψηφιότητα Καλπακτσόγλου δεσμευόμενος ότι σε περίπτωση ήττας του δε θα προσφύγει στη δικαιοσύνη….

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο εκ των νομικών συμβούλων της ΕΟΠΕ Χρήστος Ηλιάδης, δεν υπάρχει κανένα κώλυμα και ειδικά μετά από νέα χθεσινοβραδινή εγκύκλιο του Υφυπουργείου Αθλητισμού που δίνει διευκρινίσεις και στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Έτσι με 40 λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε η ψηφοφορία για τον πρόεδρο και τον γραμματέα της συνελεύσεως όπου με 161 ψήφους εκλέχθηκε πρόεδρος ο κ. Καλπακτσόγλου και με 156 γραμματέας ο Ηλίας Κακογεώργος (Ηρακλής Αγίου Δημητρίου) ενώ είχαμε και 14 λευκά.

Στις προηγούμενες γενικές συνελεύσεις (ειδικά σ’ αυτές που είχαμε ανατροπή σκηνικού) η εκλογή του προέδρου της ΓΣ ήταν αυτή που έδινε τον… τόνο γι’ αυτά που ακολουθούσαν, ωστόσο επειδή μιλάμε για την πρώτη διαδικτυακή γενική συνέλευση είναι επικίνδυνο να θεωρηθεί ως σαφές δείγμα το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης ψηφοφορίας (υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν 276 σωματεία).

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts