ΓΕΝΙΚΕΣ

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Αλβανικής μαφίας πίσω από τους πυροβολισμούς στους Παξούς

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Αλβανικής μαφίας αποδίδεται το αιματηρό περιστατικό αργά το βράδυ της Τετάρτης στους Παξούς, όταν άγνωστος πυροβόλησε πολλές φορές τον 51χρονο Ανδρέα Καλέμι και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αρχές περισυνέλεξαν 14 κάλυκες από το σημείο της απόπειρας δολοφονίας, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ταχύπλοο σε πολύ σοβαρή κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Το θύμα είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Αυγούστου μέσω του συνοριακού φυλακίου της Κακαβιάς, μαζί με τη σύζυγο και τα 3 παιδιά του. Αλβανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι έχει «πλούσιο» ποινικό μητρώο, ενώ θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία του Έντμοντ Παπά το Δεκέμβριο του 2022 στη Σελίτα της Αλβανίας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των Αλβανικών ΜΜΕ, το 2001 συνελήφθη από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις RENEA, ενώ καταζητούνταν διεθνώς από τις βελγικές δικαστικές αρχές, καθώς αντιμετώπιζε κατηγορίες πως σε συνεργασία με τον αδελφό του Φατμίρ Καλέμι, σκότωσε τους Αλβανούς αδελφούς Mevlan και Adriatik Çaça, στο Βέλγιο στις 13 Απριλίου 2001.

Στα ίδια δημοσιεύματα γίνεται λόγος για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ ο δράστης του τραυματισμού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, φέρεται να έχει μεταβεί από την Ιταλία στην Ελλάδα ειδικά για τον 51χρονο.

The post Ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Αλβανικής μαφίας πίσω από τους πυροβολισμούς στους Παξούς first appeared on Times News.

ΠΗΓΗ TIMESNEWS

Related Posts