ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινάει στο Presidential Cup η Κορακάκη

Σήμερα και μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου διεξάγεται στην πόλη Βρότσλαβ της Πολωνίας το Presidential Cup, με την Ελληνίδα Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη να αγωνίζεται στα 10μ αεροβόλο (ατομικό-ομαδικό) και 25μ πιστόλι.

της Σωτηρίας Στασινού
[email protected]

Οι 12 καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες του ράνκινγκ της παγκόσμιας ομοσπονδίας σκοποβολής, από κάθε αγώνισμα με πιστόλι θα συμμετέχουν τις επόμενες μέρες στο διεθνές κύπελλο της Πολωνίας. Η Κορακάκη ως η όγδοη καλύτερη στα 10μ αεροβόλο πιστόλι και έκτη στα 25μ πιστόλι, βρίσκεται στο Βρόκλαβ και θα αγωνιστεί σήμερα στο mixed αγώνισμα των 10μ.
Οι σκοπευτές που αποτελούν την ομάδα της είναι οι Ράνχιν Γιανγκ (Κίνα), Νταμίρ Μίκετς (Σερβία), Γκούλμαν Γιόσεφ (Πακιστάν), Ματίλντε Λαμόλε (Γαλλία), Άρτεμ Τσερνούσομ (Ρωσία), Κρίστιαν Ρέιτζ (Γερμανία), Βιταλίνα Μπατσαρασκίνα (Ρωσία), Πάβλο Κοροστίλοβ (Ουκρανία),Χέιντι Ντίτλεμ- Γκέρμπερ (Ελβετία) και Τσαντχάρι Σαουράμπ (Ινδία). Να σημειωθεί ότι η Μπαρτσαρασκίνα ήταν η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο 2021 στα 10μ αεροβόλο και η Γιάνγκ χάλκινη. Μπορείτε να δείτε εδώ την λίστα εκκίνησης και των δύο ομάδων.
Ο αγώνας του ατομικού στο ίδιο αγώνισμα, είναι προγραμματισμένος για αύριο 05/11 ενώ τα 25μ θα διεξαχθούν την Κυριακή 07/11.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts