ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινά αύριο η Σάκκαρη, θα αγωνιστεί και στη Μόσχα

Αύριο θα κάνει πρεμιέρα στο 500αρι τουρνουά της Οστράβα η Μαρία Σάκκαρη, που δηλώθηκε και στο 500αρι τουρνουά της Μόσχας.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια που βρίσκεται στο Νο12 της παγκόσμιας κατάταξης και στο Νο6 για τον τελικό του WTA, θα αντιμετωπίσει αύριο (δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόγραμμα) τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γέλενα Οσταπένκο (Λετονία – Νο29) και την Άνα Μπλίνκοβα (Ρωσία – Νο63).
Η Σάκκαρη που έχει 3.750 βαθμούς βρίσκεται στο κυνήγι της Πέτρα Κβίτοβα (Νο11) που έχει 3.765 βαθμούς και της Μπελίντα Μπένσιτς (Νο10) με 3.820 βαθμούς, για να καταφέρει να μπει στη δεκάδα.
Όσον αφορά τον τελικό του WTA, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό (εκτός από το 500αρι της Οστράβα θα αγωνιστεί και σε ένα 1000αρι και άλλα δύο 500αρια) τόσο η ίδια όσο η και η Ελλάδα θα γράψει ιστορία. Η Σάκκαρη θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα αγωνιστεί στα τελικά του WTA και η Ελλάδα μαζί με την Ισπανία θα είναι όπως φαίνεται οι μοναδικές χώρες με εκπροσώπηση φέτος τόσο στα τελικά του ATP (Τσιτσιπάς) όσο και στο WTA (Σάκκαρη).

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts