ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινά ευρωπαϊκή τουρ ο Φραντζεσκάκης

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έχει ξεκινήσει τη σεζόν εξαιρετικά με δύο από τους τρεις αγώνες του να είναι πάνω από τα 77 μέτρα και ο ίδιος να βρίσκεται στο Νο4 του κόσμου για το 2022. Λογικές και οι προσκλήσεις στα μεγάλα μίτινγκ.

της Αγγελικής Μαγκανά 
[email protected]

Ο 22χρονος Χανιώτης σφυροβόλος πέρασε με επιτυχία το τεστ το μονοήμερου αγώνα σε άλλη ήπειρο μετά από μεγάλο ταξίδι. Επέστρεψε από το Ναϊρόμπι έχοντας ρίξει 77.19μ (2η καλύτερη επίδοση στην καριέρα του) και με τον αέρα ενός αθλητής που μπορεί να σταθεί πλέον δίπλα στα μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος.
Για το λόγο αυτό έχει γεμίσει και το αγωνιστικό του πρόγραμμα ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος στο Όρεγκον. Αρχικά, όπως δήλωσε στο Sportsfeed, θα αφήσει μάλλον το μίτινγκ της Τρίπολης προκειμένου να ξεκουραστεί από το ιδιαίτερα κουραστικό ταξίδι στην Κένυα.
Στη συνέχεια θα συμμετάσχει στα Βενιζέλεια που θα γίνουν στις 29 Μαΐου στα Χανιά για να ακολουθήσει τουρ στην Ευρώπη με συμμετοχές σε μεγάλα μίτινγκ, Ο Φραντζεσκάκης έχει κλείσει να αγωνιστεί στο μίτινγκ του Μπίντγκοτς (4ο Ιρένα Σεβίνσκα) στις 3 Ιουνίου και δύο μέρες αργότερα, στο… διπλανό Χορζόφ θα αγωνιστεί στο 68ο Γιανούζ Κουσοτσίνσκι (5 Ιουνίου). Από εκεί θα πάει στη Σλοβακία και το Σαμορίν (8-9 Ιουνίου) και η τουρ θα ολοκληρωθεί στο Όσλο, στις 30 Ιουνίου στον αγώνα Μπόισεν Μεμόριαλ.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts