ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινά το κύπελλο Ακρόπολις

Η μεγάλη ώρα για την αναβίωση του διεθνούς κυπέλλου πυγμαχίας Ακρόπολις έφτασε καθώς αύριο ξεκινά το τουρνουά στο Παναθηναϊκό Στάδιο και ολοκληρώνεται στις 19 Ιουνίου. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης.

Η Ελλάδα που είναι η γενέτειρα του αθλητισμού διοργανώνει το σημαντικό γεγονός και τα νέα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ιστορικότερο και σημαντικότερο στάδιο του κόσμου και να αγωνιστούν σε αυτό, με την είσοδο για τους θεατές στο Καλλιμάρμαρο να είναι ελεύθερη. Για πρώτη φορά μετά το 1975 στο Παναθηναϊκό στάδιο θα γίνει μία διεθνής πυγμαχική διοργάνωση.

Σε μια φαντασμαγορική γιορτή όπου ο αθλητισμός συναντάει την τέχνη, 200 πυγμάχοι από όλο τον κόσμο θα αγωνιστούν για τα βραβεία Ολύμπια και ανάμεσα τους θα βρίσκονται 28 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Επίσης, καταξιωμένοι καλλιτέχνες, θα συμμετέχουν στις τελετές έναρξης και λήξης, με ένα πλούσιο και ξεχωριστό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στόχος της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης «Διεθνές Κύπελλο Πυγμαχίας Ακρόπολης» είναι να δοθούν κίνητρα στα νέα παιδιά να έρθουν κοντά στον αθλητισμό, στην άσκηση, στην ευεξία, αλλά και να αποκτήσουν εργατικότητα, μαχητικότητα, ψυχική δύναμη στην αρένα της ζωής.

Οι 28 ελληνικές συμμετοχές
Παναγιώτης Ακριτίδης
Ηρακλής Κορελίδης
Κωνσταντίνος Σαρκίρης
Κωνσταντίνος Καλογερίδης
Γεώργιος Παππάς
Βασίλειος Μακρυγιάννης
Εστεμπάν Πένα
Στίβεν Μπράγιαν
Πολυχρόνης Κυριάκος Μανουσαρίδης
Αθανάσιος Γλύνος
Γεώργιος Σωτηρόπουλος
Κωνσταντίνος Παντελής Πετρόπουλος
Εμιλιάνο Ντρεκάι
Γεώργιος Χορβαλάκος
Ζαχαρίας Κούβαρης
Θεοχάρης Τσαουσίδης
Βάγκαν Νανιτζανιάν
Ιωάννα Ταμπακοπούλου
Χρυσούλα Πλέα
Αντωνία-Φίλιππα Γιαννακοπούλου
Μαρινέλα Κάνι
Όλγα-Παυλίνα Παπαδάτου
Παρασκευή Μαυρομμάτη
Βασιλική Σταυρίδου
Θεόδωρος Ριτζάκης
Στέλιος Κυρσανίδης
Κωνσταντίνος Βασιλειάδης
Νικόλαος Κάττης

Το πρόγραμμα
17/6: 18:00-22:00
18/6: 18:00-22:00
19/6: 17:00-20:00

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts