ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινούν ο 2οι αγώνες αξιολόγησης στο Σχινιά

Από τις κούρσες που θα πραγματοποιηθούν στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά θα προκύψουν οι αθλητές που θα στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες για τις διοργανώσεις που έπονται.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ 123 αθλητές από όλη την Ελλάδα θα λάβουν μέρος στους αγώνες αυτό το σαββατοκύριακο. Οι βασικές διοργανώσεις για τις οποίες θα προκύψουν οι Εθνικές ομάδες είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 και η τελική προ-Ολυμπιακή ρεγκάτα στη Λουκέρνη. Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Με τη συμμετοχή 123 αθλητών κι αθλητριών από όλη την  Ελλάδα θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά οι Αγώνες Αξιολόγησης Απριλίου για τη στελέχωση των Εθνικών ομάδων. Για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς προπονητές είναι απαραίτητη η επίδειξη αρνητικού τεστ covid-19 σύμφωνα με τα αυστηρά επιδημιολογικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ. Από τον συγκεκριμένο αγώνα θα γίνει η επιλογή των αθλητών κι αθλητριών της κατηγορίας Κάτω των 23 ετών που  θα κληθούν να συμμετάσχουν στο προπονητικό κοινόβιο προετοιμασίας του Ιουνίου για τις Δοκιμασίες Χρόνου της συγκεκριμένης κατηγορίας όπου και θα γίνει η τελική επιλογή για τις διεθνείς διοργανώσεις της κατηγορίας. Επίσης θα επιλεχθούν οι αθλητές της κατηγορίας ανδρών-γυναικών που θα κληθούν στο προπονητικό κοινόβιο (19-25 Απριλίου) ενόψει της προετοιμασίας τους για την τελική προολυμπιακή ρεγκάτα πρόκρισης που θα πραγματοποιηθεί στη Λουκέρνη (15-17/5).

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts