ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

«Ξενοδοχεία σε ράγες»: Μία νέα, νυχτερινή σιδηροδρομική γραμμή η οποία ενώνει την Ευρώπη

Ταξιδεύοντας το βράδυ ανάμεσα σε μερικές από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις

Ένα ονειρικό ταξίδι αναμένεται να είναι σύντομα διαθέσιμο για όσους επιθυμούν να ζήσουν μία ταξιδιωτική εμπειρία που ξεχωρίζει ανάμεσα σε οτιδήποτε άλλο θα κάνετε ποτέ κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Μία νέα, νυχτερινή σιδηροδρομική γραμμή θα ενώσει μερικές από τις πιο εμβληματικές ευρωπαϊκές πόλεις, ανάμεσά τους η Πράγα, το Βερολίνο και το Άμστερνταμ.

Η υπηρεσία θα εγκαινιαστεί τον ερχόμενο Απρίλιο μόλις πριν την έναρξη της φετινής, καλοκαιρινής σεζόν.

Τα ολοκαίνουργια sleeper τρένα που θα διασχίσουν την Ευρώπη μέσα στους επόμενους μήνες αποτελούν προϊόν του αναζωπυρωμένου παγκόσμιου ενδιαφέροντος για τη διαδικασία των «αργών» ταξιδιών που έρχεται σε αντίθεση με τις τεράστιες εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας, αλλά η οποία εντάσσει τη μαγεία μίας ωραίας διαδρομής μέσα στη συνολικότερη εμπειρία των διακοπών μας.

Στην ίδια ακριβώς λογική και η μοντέρνα εκδοχή του Orient Express γνωρίζει τεράστια απήχηση τα τελευταία χρόνια, ενώνοντας τη Βενετία με το Παρίσι σε μία μαγευτική διαδρομή που διαρκεί 24 ώρες και σάς ταξιδεύει μέσα από σχεδόν ολόκληρη την οροσειρά και της κοιλάδες των Άλπεων.

Τώρα, τα πολύ πιο οικονομικά τρένα της εταιρίας European Sleeper έχουν σαν στόχο να βοηθήσουν τους επιβάτες να απολαύσουν με έναν ξεχωριστό τρόπο την πιο γνήσια πλευρά της Ευρώπης, σε ένα σύμπαν στο οποίο ταξίδι μετράει το ίδιο πολύ με τον προορισμό. Ή, καλύτερα, σε μία λογική που το ταξίδι είναι από μόνο του ένας μοναδικός προορισμός.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο travel.gr

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts