ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ξενοδόχοι Τριφυλίας: Προσφορά ιματισμού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

H Ένωση Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 εκδήλωση που αφορά προσφορά ιματισμού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, καθώς και εθελοντική αιμοδοσία των μελών της και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις αυτών.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια προσπαθειών εθελοντισμού και φιλανθρωπίας της Ένωσης. Όφελος όμως από αυτή υπήρξε και το γεγονός ότι δημιουργήθηκε Τράπεζα Αίματος στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοσίας για τα μέλη της Ένωσης και τα οικεία πρόσωπα αυτών, “τη δυνατότητα του οποίου δε γνωρίζαμε εξ αρχής”.

ΤριφυλίαςΣυγκινητική ήταν η προσφορά νέου και αχρησιμοποίητου ιματισμού από αρκετά μέλη, αλλά και από τη συνεργαζόμενη με πολλά ξενοδοχεία εταιρεία καθαρισμού ειδών ιματισμού για ξενοδοχεία Στήριξη Πετρόπουλος που εδρεύει στην Μεσσήνη Μεσσηνίας. Η Ένωση προσέφερε και δυο φιάλες αίματος στο Σύλλογο Πολυτέκνων Τριφυλίας.

“Η εκδήλωση αυτή είχε σκοπό να στηρίξει τη λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, ενός ιδρύματος τοσο σημαντικο για τους κατοίκους αλλα και τους επισκέπτες της περιοχής και δηλώνει την αισιοδοξία των μελών της Ένωσης Ξενοδόχων για τη νέα χρονιά που ελπίζουμε να αποτελέσει την αρχή της εποχής του θερισμού των κόπων και των προσπαθειών του κλάδου μας, ενός κλάδου που επλήγη βάναυσα την απερχόμενη χρονιά . Σημειώνεται μάλιστα, ως χρονική συγκυρία και η αρχή της πραγματοποίησης του εμβολιασμού στη χώρα μας κάτι που μας κάνει να κρατάμε ψηλά ακόμα τη σημαία!” αναφέρει η Ένωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο πρόεδρος Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας κ. Παναγιώτης Κατσιβελας και η αντιδήμαρχος στα θέματα Τουρισμού του Δήμου Τριφυλίας κα Μαρία Παναγοπούλου.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts