ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΕΕ: Πρόγραμμα για 3.500 εργαζόμενους – Ποιους αφορά, πού υποβάλλονται οι αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι πορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021

Μια σημαντική πρωτοβουλία έχει αναλάβει το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, με στόχο την περαιτέρω κατάρτιση και εξειδίκευση εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος, «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020», έχει αναλάβει ως δικαιούχος, την υλοποίηση της Πράξης, «Συμβουλευτική καθοδήγηση, κατάρτιση και πιστοποίηση των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, για τη συμμετοχή τους στη διαρθρωτική αλλαγή της οικονομίας», με κωδικό ΟΠΣ 5047758.

Αντικείμενο είναι η παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και πιστοποίησης 3.500 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων (σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024 ή ισοδύναμο ή τον ΕΟΠΠΕΠ).

Με αυτόν τον τρόπο, θα ενισχύσουν ουσιωδώς τη δυνατότητα για την απασχόλησή τους, την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα, ώστε να εξασφαλίσουν προσφορότερους εργασιακούς όρους για την προσαρμογή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της οικονομίας εν γένει.

Πού απευθύνεται

Το έργο απευθύνεται σε εργαζόμενους όλων των περιφερειών της Ελλάδας – Αττική, Νότιο Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Ιόνια Νησιά, Πελοπόννησος, Βόρειο Αιγαίο, Κρήτη, Στερεά Ελλάδα και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – EKT) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Τα αντικείμενα κατάρτισης

  1. Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας – Social media Marketing.
  2. Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-Commerce).
  3. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουριστικό Τομέα.
  4. Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων.
  5. Οικονομικός Αναλυτής.
  6. Στέλεχος διοίκησης και διαχείρισης έργου.
  7. Στέλεχος Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Πού υποβάλλονται οι αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι ωφελούμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους από Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2021, μέχρι την Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021, και ώρα 9.00 μ.μ.. Για το κείμενο της πρόσκλησης, πληροφορίες για το έργο και την υποβολή της αίτησης, πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη:

Ανάκαμψη τύπου V της ελληνικής οικονομίας – Φόβοι για «φρένο» από την ακρίβεια

Η Λουξ μπαίνει στην αγορά εμφιαλωμένου νερού μέσω της Δίρφυς

Citigroup: «Βουνό» για την Ελλάδα η επιστροφή της δημοσιονομικής πειθαρχίας (διάγραμμα)

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts