ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονόμου: Το 2022 συνεχίζεται η αναστολή καταβολής Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης

Την αναστολή καταβολής της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης και τη μείωση κατά τρεις μονάδες των ασφαλιστικών εισφορών για τους μισθωτούς και το 2022 επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη πως είναι μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου & της προκοπής», αναφέρει, σε ανάρτησή του […]

Την αναστολή καταβολής της Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης και τη μείωση κατά τρεις μονάδες των ασφαλιστικών εισφορών για τους μισθωτούς και το 2022 επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη πως είναι μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου & της προκοπής», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Το 2022 συνεχίζεται η αναστολή καταβολής Ειδικής Εισφοράς Αλληλεγγύης & η μείωση κατά τρεις μονάδες των ασφαλιστικών εισφορών για τους μισθωτούς συμπολίτες μας του ιδιωτικού τομέα», επισημαίνει ο κ. Οικονόμου.

Διαβάστε ακόμη:

FDA: «Καμπανάκι» για τα self test – Ορθή χρήση μόνο από τη μύτη

Accenture: Οι τράπεζες θα μπορούσαν να αυξήσουν τα έσοδά τους υιοθετώντας τα μοντέλα των ψηφιακών ανταγωνιστών τους

Φόβοι για μεγάλες ελλείψεις στις διεθνείς αγορές – Σαρωτικοί έλεγχοι για Covid στο Νο4 λιμάνι παγκοσμίως

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts