ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Οι Ολυμπιακοί θα είναι εκπληκτικοί και χωρίς θεατές»

Δύο από τα αστέρια της αμερικανικής και παγκόσμιας κολύμβησης, Κείτι Λεντέκι και Κέιλεμπ Ντρέσελ, δήλωσαν ότι θα επικεντρωθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες χωρίς να επηρεαστούν από την έλλειψη θεατών στις κερκίδες.

της Σωτηρίας Στασινού
[email protected]

Λίγες μέρες πριν την τελετή έναρξης των Αγώνων, η Ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της, χωρίς θεατές. Η πέντε φορές Ολυμπιονίκης Λεντέκι η οποία θα διεκδικήσει στο Τόκιο ακόμα πέντε χρυσά μετάλλια, δήλωσε για αυτή την απόφαση: «Πιστεύω ότι ακόμα και χωρίς θεατές οι Αγώνες θα είναι εκπληκτικοί, γιατί όλοι θα είμαστε μαζί στην ίδια πόλη με την δυνατότητα να κυνηγήσουμε τους στόχους μας για τους οποίους δουλεύουμε πέντε χρόνια». Παρόλο που οι Αγώνες θα μετατραπούν σε προϊόν τηλεόρασης, η κολυμβήτρια προτρέπει τους τηλεθεατές να τους παρακολουθήσουν : «Ελπίζω οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο να συντονιστούν, να το ευχαριστηθούν και να αναγνωρίσουν την ομορφιά της δουλειάς που έχουν κάνει οι αθλητές/τριες τα τελευταία πέντε χρόνια».

Ο 13 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος παγκοσμίων ρεκόρ σε 50αρα και 25αρα που θα κυνηγήσει το πρώτο του Ολυμπιακό ατομικό μετάλλιο, θα ακολουθήσει τη συμβουλή που έδωσε ο Μάικλ Φελπς στην ομάδα, δηλαδή να επικεντρωθεί σε αυτά που μπορεί να ελέγξει: «Εμπιστεύομαι την ομάδα, το προσωπικό και ότι θα μας φροντίσουν ώστε να είμαστε ασφαλείς. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν πράγματα αλλά δεν θέλω να μου αντλήσουν ενέργεια, γιατί ο σκοπός μου είναι να κολυμπήσω γρήγορα».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts