ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι πρωταθλητές μιλούν για το μέλλον του αθλητισμού

Ένα πολύ ενδιαφέρον διαδικτυακό event διοργανώνει σήμερα στις 21:00 ο Όμιλος Φιλάθλων Νέας Ιωνίας, το οποίο είναι ανοιχτό σε όλους για να το παρακολουθήσουν.

Τρεις εκπρόσωποι του συλλόγου με σπουδαίες επιτυχίες θα μοιραστούν τις ανησυχίες τους, τις φιλοδοξίες τους και γενικότερα τις σκέψεις τους για το μέλλον του αθλητισμού.
Ο Ανδρέας Βαζαίος μαζί με τις αθλήτριες του χάντμπολ, Λαμπρίνα Τσάκαλου, Μάγδα Κεπεσίδου είναι οι τρεις ομιλητές του ΟΦΝΙ.

«Αγαπητοί μας φίλοι καλησπέρα και καλή χρονιά.
Ευχόμαστε σε όλους το νέο έτος να φέρει χαρά, αισιοδοξία και μαγικές στιγμές για τον αθλητισμό. Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε όλους στο διαδικτυακό event που διοργανώνει ο σύλλογός μας αύριο, Τρίτη 5/1/2021, στις 21.00 στο οποίο τρεις πρωταθλητές θα συζητήσουν για το μέλλον του αθλητισμού.
Οι αγαπημένοι μας πρωταθλητές Ανδρέας Βαζαίος (κολύμβηση), Λαμπρίνα Τσάκαλου (χειροσφαίριση) και Μάγδα Κεπεσίδου (χειροσφαίριση) θα συζητήσουν σε ζωντανή μετάδοση όλα όσα μας απασχολούν για τον αθλητισμό, τις φιλοδοξίες μας, το πλάνο μας και το μέλλον των αθλημάτων.
Το event θα συντονίσει η δημοσιογράφος Έλενα Μπουζαλά.
Συντονιστείτε όλοι στο κανάλι του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας (ΟΦΝΙ) στο YouTube αύριο στις 21.00: https://www.youtube.com/channel/UCYRW9T9p45Aiy7-kphtoyrA
Εάν επιθυμείτε, στείλτε μας τις απορίες που θέλετε να απαντήσουν οι πρωταθλητές μας, στο email [email protected].
Σας περιμένουμε όλους!
Θερμές ευχές,
Η ομάδα του Ομίλου Φιλάθλων Νέας Ιωνίας
Με αθλητικούς χαιρετισμούς».

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts