ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Οι πωλήσεις επαγγελματικών ταξιδιών ξεπερνούν τα προ-πανδημικά επίπεδα

Οι πωλήσεις επαγγελματικών ταξιδιών από τον εταιρικό βραχίονα της Travel Counsellors ξεπέρασαν τα 200 εκατομμύρια λίρες, για πρώτη φορά κατά το τρέχον οικονομικό έτος.

Το ποσό αυτό είναι κατά  ένα τρίτο (32%) υψηλότερο από πέρυσι, ενώ οι εταιρικές, ταξιδιωτικές υπηρεσίες ξεπερνούν τα προ-πανδημικά επίπεδα, σημειώνοντας αύξηση 47%, σε σχέση με το 2019.

Κατά το τρέχον οικονομικό έτος, περισσότεροι από 1.400 νέοι εταιρικοί πελάτες επέλεξαν να κάνουν κρατήσεις με 600 προσωπικούς ταξιδιωτικούς συμβούλους.

Οι κλάδοι με τις καλύτερες επιδόσεις είναι οι επαγγελματικές υπηρεσίες, η μεταποίηση, οι χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, το μάρκετινγκ και ο αθλητισμός.

Μιλώντας σχετικά ο Kieran Hartwell, διευθύνων σύμβουλος της Travel Counsellors, είπε: “Το πελατολόγιό μας είναι ποικίλο, από συμβουλευτικές εταιρίες διαχείρισης και εταιρίες μάρκετινγκ μέχρι αθλητικές ομάδες και τηλεοπτικά συνεργεία παραγωγής, και το να αφιερώσουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τις ακριβείς ταξιδιωτικές τους απαιτήσεις είναι ζωτικής σημασίας. “Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για τον τρόπο με τον οποίο η κοινότητά μας των ταξιδιωτικών επιχειρηματιών έχει θέσει τη φροντίδα των πελατών στο επίκεντρο των προγραμμάτων εταιρικών ταξιδιών, ενισχύοντας τις σχέσεις με τους πελάτες και χτίζοντας νέες. Αυτό το συναρπαστικό ορόσημο αποτελεί απόδειξη της φροντίδας και της δέσμευσης των υπέροχων ταξιδιωτικών συμβούλων μας, που ενισχύονται από την ψηφιακά ενεργοποιημένη πλατφόρμα μας με υψηλή επαφή.

Επικεντρωνόμαστε, πρόσθεσε, στη συνεχή βελτίωση της υποστήριξης, της τεχνολογίας και των εργαλείων που είναι διαθέσιμα στην κοινότητά μας, ώστε να τους βοηθήσουμε να απελευθερώσουν περαιτέρω ανάπτυξη, παρέχοντας παράλληλα τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και αξιόπιστες ταξιδιωτικές συμβουλές στους εταιρικούς πελάτες”.

Η Travel Counsellors στη λίστα με τις 100 πιο “δυναμικές” βρετανικές εταιρίες

Η Travel Counsellors συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 100 πιο δυναμικές βρετανικές εταιρίες, βάσει ανεξάρτητης έρευνας και ανάλυσης.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο κατατάχθηκε στην 24η θέση από τις 100 στον κατάλογο 2023 E2E Dynamic 100 Track, έναν από τους έξι κατατακτήριους καταλόγους που εστιάζουν σε διαφορετικά στοιχεία των βρετανικών επιχειρήσεων και παράγονται σε συνεργασία με την εφημερίδα The Independent και τον στρατηγικό ιδρυτικό εταίρο IWG plc.

Το E2E Dynamic 100 Track χρησιμοποιεί ανεξάρτητα επαληθευμένες πληροφορίες από την εταιρία ανάλυσης δεδομένων Experian και την Go Live Data για να τιμήσει τις ιδιωτικές εταιρίες, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, που έχουν κύκλο εργασιών άνω των 25 εκατομμυρίων λιρών τα τελευταία δύο χρόνια.

The post Οι πωλήσεις επαγγελματικών ταξιδιών ξεπερνούν τα προ-πανδημικά επίπεδα appeared first on ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ money-tourism.gr.

ΠΗΓΗ money-tourism.gr

Related Posts