ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακό τρίαθλο στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας

Στη γραμμή εκκίνησης ετοιμάζονται να στηθούν αθλητές και διοργανωτές με αφορμή το 7ο «Il porto triathlon», το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (25/09), στη λιμνοθάλασσα Δρεπάνου, σε νέες διαδρομές με πανέμορφα τοπία και διοργανώνει η Ολυμπιακή ακαδημία Ηγουμενίτσας. 

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 116 αθλητές και αθλήτριες, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, με τα ονόματα των Παναγιώτη Πολύζου, Δημήτρη Λέκκου και Στεφανίας Πολυχρονιάδη να ξεχωρίζουν. 

Την Κυριακή το πρόγραμμα θα αρχίσει στις 09:00 με την Ολυμπιακή κατηγορία (1.500μ κολύμπι, 40χλμ ποδήλατο, 10χλμ τρέξιμο), ενώ στις 09:20 θα ξεκινήσουν το sprint (750 μ. κολύμπι, 20 χλμ ποδήλατο, 5 χλμ τρέξιμο) και το super sprint (300μ κολύμπι, 10χλμ ποδήλατο, 2χλμ τρέξιμο). Στη μία το μεσημέρι θα γίνουν οι απονομές των νικητών. 

Αισιόδοξος για την επιτυχία των αγώνων είναι ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Νίκος Καραγιάννης. «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συμμετοχή. Έχουμε καταφέρει να γίνει ο συγκεκριμένος αγώνας θεσμός, έχουμε την εμπειρία και προσπαθούμε να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδό. Αναμένουμε έντονο συναγωνισμό, κάτι που θα ικανοποιήσει και τον κόσμο που θα παραβρεθεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts