ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΡΕΓΚΟΝ 2022: Μετά από 26 ώρες η Εθνική έφτασε στο Σιάτλ

Μετά από ταξίδι 26 ωρών, το πρώτο γκρουπ της Εθνικής ομάδας στίβου που θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον, έφτασε στο Σιάτλ για το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας.

Συνολικά 13 μέλη της ελληνικής ομάδας βρίσκονται από σήμερα στο Σιατλ όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 12 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο Ουάσινγκτον του Σιάτλ όπου φιλοξενείται η Εθνική βρίσκονται οι Μίλτος Τεντόγλου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Χρήστος Φραντζεσκάκης, Μιχάλης Αναστασάκης, Κυριακή Φιλτισάκου, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Σταματία Σκαρβέλη, Σπυριδούλα Καρύδη, Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, Ελίνα Τζένγκο, Έφη Κουρκουτσάκη, Ελένη Πόλακ και Νικολέτα Κυριακοπούλου, μαζί με τους συνοδούς προπονητές.
Η ελληνική αποστολή θα έχει όλο το χρόνο να προσαρμοστεί στη διαφορά της ώρας και φυσικά να αναρρώσει το σώμα από το πολύωρο ταξίδι.
Ολόκληρη η ελληνική αποστολή θα βρίσκεται στο Γιουτζίν στις 12 Ιουλίου με την Κατερίνα Στεφανίδη, Εμμανουήλ Καραλης, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ και την Τατιάνα Γκούσιν να ενσωματώνονται στην ομάδα.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts