ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΟΡΕΓΚΟΝ 2022: Περισσότερα από 100.000 εισιτήρια έχουν διατεθεί ήδη!

Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ θα φιλοξενήσουν παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου και οι Αμερικανοί φίλαθλοι δείχνουν τη δίψα τους για τον βασιλιά των Ολυμπιακών Αγώνων, έχοντας αγοράσει περισσότερα από 100.000 εισιτήρια.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Ιανουάριο και το παγκόσμιο πρωτάθλημα να ξεκινά στις 15 Ιουλίου, αλλά οι φίλαθλοι του στίβου έχουν ήδη σπεύσει να προμηθευτούν το εισιτήριο τους. Το ενδιαφέρον για την διοργάνωση είναι πολύ μεγάλο καθώς εκτός από τους Αμερικανούς, προσελκύει θεατές από όλες τις ηπείρους. Εκτιμάται ότι στο Όρεγκον θα φτάσει κόσμος και από τις 50 πολιτείες της Αμερικής και από 30 ακόμα χώρες, γεγονός που αποδεικνύει την ύψιστη σημασία της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα διαρκέσει 10 ημέρες (15-24 Ιουλίου) και μέσα σε αυτήν την περίοδο, θα αγωνιστούν 2.000 αθλητές προερχόμενοι από 200 διαφορετικές χώρες, για διεκδικήσουν 1 από τα 49 χρυσά μετάλλια που θα αποδοθούν στους νικητές.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, εξαιτίας της τεράστιας ζήτησης, τον Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσουν επιπλέον εισιτήρια, για όλες τις μέρες του πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είναι ήδη sold-out.

ΠΗΓΗ Sportsfeed.gr

Related Posts