ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Έλον Μασκ προανήγγειλε την επιστροφή του Τραμπ στο Τwitter

Ο δισεκατομμυριούχος πιστεύει ότι το μπλόκο στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν λάθος

Την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στο Τwitter προανήγγειλε ο Έλον Μασκ, λέγοντας ότι ο αποκλεισμός του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ από το μέσο κοινωνική δικτύωσης ήταν λάθος και ότι οι ποινές στην πλατφόρμα δεν πρέπει γενικότερα να είναι μόνιμες.

Πιο συγκεκριμένα, ο επικείμενος ιδιοκτήτης του Τwitter, όπως αναφέρει με δημοσίευμα του το CNBC, μιλώντας σε συνέδριο των Financial Times για το μέλλον της αυτοκίνησης, δήλωσε ότι η απόφαση για αναστολή του λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ ήταν «ηθικά λανθασμένη και εντελώς ηλίθια».

Υπενθυμίζεται ότι η διεύθυνση του twitter είχε αποφασίσει τη μόνιμη αποπομπή Τραμπ από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δύο μέρες μετά τα γεγονότα στο Καπιτώλιο, λόγω του κινδύνου υποκίνησης σε περαιτέρω βία.  Ωστόσο, από την πλευρά του ο Μασκ δήλωσε σήμερα  ότι το twitter δεν πρέπει να έχει μόνιμες ποινές και ότι θα άρει τον αποκλεισμό του πρώην προέδρου.

Εκτίμησε, επίσης, ότι στην καλύτερη δυνατή περίπτωση η συμφωνία του για την εξαγορά του twitter θα έχει ολοκληρωθεί σε δύο με τρεις μήνες.

Σε άλλα σημεία των δηλώσεών του, ανέφερε ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της Tesla “για όσο μπορεί να της είναι χρήσιμος”, ότι ο στόχος της αυτοκινητοβιομηχανίας για 20 εκατ. οχήματα μέχρι το 2030 είναι φιλοδοξία και όχι υπόσχεση, καθώς και ότι μακροπρόθεσμα η Κίνα θα έχει μερίδιο αγοράς 25% με 30%.

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί «εξαφανίστηκε» από τις αγορές η Κάθι Γουντ 

Η πρώτη χώρα που «προσγειώνει» όλα τα αεροπλάνα λόγω της ακρίβειας

Πόσο θα ακριβύνουν τα στεγαστικά δάνεια όταν η ΕΚΤ αυξήσει τα επιτόκια (πίνακας)

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts