ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ο ελληνικός τουρισμός ταξιδεύει στο εξωτερικό έως το τέλος του 2021

Σε μια προσπάθεια ας για ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού

Τρείς πολύ σημαντικές εκδηλώσεις σε κορυφαίες αγορές του εξωτερικού προγραμματίζει για το τελευταίο τρίμηνο του 2021 η Tourism Media & Events στο πλαίσιο της προσπάθειας για την ανάδειξη και προώθηση της Ελλάδας ως κορυφαίου ταξιδιωτικού προορισμού.

Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού , του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Διαπολιτισμικού Ομίλου για την UNESCO, ενώ κύριος Χορηγός είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εξής εκδηλώσεις:

  • Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop στις ΗΠΑ, 25- 27 Οκτωβρίου 2021 με στρατηγικό συνεργάτη την USTOA (United State Tour Operators Association), της οποίας η Tourism Media & Events αποτελεί Αssociate Μember.
  • Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop στην Βenelux (με έμφαση στο Λουξεμβούργο), 18-20 Νοεμβρίου 2021
  • Greek Alternative Tourism & Gastronomy Workshop στη Σουηδία, 1-3 Δεκεμβρίου 2021.

Οι εκδηλώσεις για το 2021 θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω κορυφαίας ειδικά σχεδιασμένης επαγγελματικής πλατφόρμας. Σε κάθε εκδήλωση συμμετέχουν από την κάθε αγορά για τον μεν τουρισμό, 100-120 τοπικοί τουριστικοί πράκτορες και tour operators, για τον δε αγροδιατροφικό τομέα, 40-50 αγοραστές (εισαγωγείς, χονδρέμποροι, αλυσίδες supermarket, delicatessen κ.α.).

Διαβάστε ακόμη:

«Στάμου» vs «Δημητρίου»: Η μάχη του ρυζόγαλου

Super yachts: Πού βρέθηκαν τον Αύγουστο – Πόσα ήρθαν στην Ελλάδα

Τζον Πόλσον: Γιατί βλέπει «φούσκα» στα κρυπτονομίσματα – «Μείνετε μακριά»

ΠΗΓΗ NEWMONEY

Related Posts